• RE GDZIE JESTEŚ Autor: ~RAFAŁ [92.55.246.*]
    Jato przywołaj Re może razem coś wykombinujecie .Pamiętam jak się kłuciliście to kurs poszybował na 3 zł ,a teraz Re na Jutrzence zarabia a my tu gnijemy .
  • Re: RE GDZIE JESTEŚ Autor: ~jato [79.184.167.*]
    Witaj Rafale
    Z tym zarobkiem re na Jutrzence to wcale nie taka pewna sprawa.Popatrz tam zarobek też nie taki lekki i raczej cieńki bez błysku.
    Wiesz ja tak sobie myślę ,że i na Mostek jeszcze przyjdzie czas.Może w 2187roku ,ale jednak będą wzrosty.Ja prognozuje ,że wówczas1 akcja Mostka, zwana wtedy będzie
    1 Skipietrowówką i kosztować będzie 100 " leśnych dziadków ".
    Pozdrawiam jato
  • Re: RE GDZIE JESTEŚ Autor: ~RAFAŁ [92.55.246.*]
    Hm , z całym szacunkiem Jato do Ciebie ale Re pisał by uciekać z MSX jak Jutrzenka była po 3.70 a teraz jest po 4 zł i szykuje się do odbicia na 6 zł i tak będzie .Re napisał kiedy wracają wszyscy z Jutrzenki na MSX wiosną 2010 i to by sie zgadzało .Mam preczucie ,że Re ma racje .Jato przykro mi ale was opuszczam jutro .Mam strate na MSX 40 grna sztuce . na 35 tys.papieru to 14 tys.zł więcej już nie zniose .Nerwy mi puściły i powoli puszczają całej drobnicy na MSX . Wiesz co Jato boje się tej lawiny spadku i sypania w popłochu po fatalnych wynikach .Wole się ewakuować ze łzami w oczach wcześniej .Przestałem wierzyć we wzrosty na MSX.
    ps.podziwiam cie Jato za wytrwałość ja już nie mam zamiaru więcej tracić kasy jak wszystko rośnie .trzymajcie się .
  • Re: RE GDZIE JESTEŚ Autor: ~jato [79.184.167.*]
    Do RAFAŁA
    Dzięki za wszystkie TWOJE sympatyczne posty.Moje uznanie za twardą decyzje.Masz rację takie decyzje podejmuje się samemu po dokladnych przemyśleniach i nic nikomu do tego.
    Życzę wiele ,wiele dobrych zakupów i notowań nowych Twoich akcji.
    Proszę spójrz raz po raz na notowania Mostka ,może jeszcze kiedyś się spotkamy na MSX.
    Jeszcze raz głowa do góry i SZCZĘŚCIA dla Ciebie.
    Serdecznie pozdrawiam jato
  • Re: RE GDZIE JESTEŚ Autor: ~RAFAŁ [92.55.246.*]
    Dzięki Jato .Żal mi troche , ale decyzje podjąłem, sprzedaje mam dość strat .Pomyśle nad tą Jutrzenką to faktycznie pewniak a wiosną wróce do was .Dzięki Jato za rady .Miałeś nosa z tym 2.20 .
  • Re: RE GDZIE JESTEŚ Autor: ~klipperek [213.92.155.*]
    a może lepiej na Wilbo przejść? tam jest pewnie, stabilnie i skup zrobi swoje...
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.