Chyba mysla że się wszyscy wystraszą jak wcześniej i poleci nisko, ale nie tym razem , wysypali prawie 2mln akcji w ciągu 2.5 tyg i pierwszyilion coś ruszył, drugi milion już nie zbił kursu, kopia się z koniem. Teraz niech zbierają 3mln, jak wyjdą jakieś dobre informacje będą to robić na wyścigi bo muszą je odkupić chyba że cały czas będą tracić jak syleb.tym razem uważam że są bezmozgami.
A jeśli ktoś z nich jakiś grubas grający na spadki cos wie czego mu nie wiemy ? Zgłaszajcie te dziwne spadki do KNF. To jest chore. Na diagnostyce też ktoś manipulował aby najpierw zrzucić kurs a dziś zebrał na dogrywce. Diagnostyka znów będzie hitem. Cdprojekt też tylko trzeba wytrzymać do maja, max listopada
No leciał CDP pionowo w dół i wszyscy myśleli że to koniec spadków i niestety nie.
Teraz jest inna sytuacja ,to nie może się zdarzyć.
CDP sprowadził do Polski kawał elity shorta.
Apropo tego co tam jest napisane to ja tego nie rozumiem bo tam są podane informacje z dzisiaj i widziałem to parę po 15 godzinie . Może ktoś to lepiej rozumie ,bo dla mnie to jest nawet profesjonalna wróżba .
Szorty buszuja po GPW poniewaz regulacje nie przystaja do dzisiejszch realiow. Zmiana przepisow dotyczacych ujawnienia to przyklad 1szy z brzegu. Na NYSE ujawniwnie dotyczy wszystkich otwartych pozycji co powoduje ze nie mozna np. utworzyc 100 pozycji i ich nie ujawniac