• No i co Hefajstos gdzie te spadki? Autor: ~Socrates [89.174.230.*]
    No leci wg ciebie od miesiąca na 10 zł.
    M-c temu było 16,8 zł a dziś 16,7 zl. No fakt zapier...... do tej dychy, tylko w takim tempie to 10 lat będzie mało.

Mam pomysł kup 2-3 tys szt , a potem zwal kurs do 10 zeta osiągniesz swoje i dokupisz jeszcze , bo na pewno ktoś się wystraszy i ci odda , no a tym bardziej , że wg ciebie to gówniana firma więc łatwo ci będzie.
  • Re: No i co Hefajstos gdzie te spadki? Autor: ~ed... [79.185.12.*]
    Koledzy akcjonariusze, ile jest według Was obecnie FF? Ile posiadacie akcji, może to zliczymy. Ja mam 2700 sztuk i czekam do 30 zeta
  • Re: No i co Hefajstos gdzie te spadki? Autor: ~Socrates [89.174.230.*]
    A czemu tak skromnie tylko 30 zł ?
    Ja mam więcej.
    A jak jeszcze trochę zejdzie to i dokupie jeszcze.
  • Re: No i co Hefajstos gdzie te spadki? Autor: ~ed... [79.185.12.*]
    Wiele też zależy od szerokiego rynku i czasu kiedy będziemy przy 30 zeta. Jeśli chodzi o FF to po transakcjach Pani Renaty wydaje mi sie że mamy około 80 tyś akcji w obrocie. Lubie takie spółki tu trzeba cierpliwości ale zarobki będą sowite. Do tego możemy liczyć na dywidendę bo spółka ma zyski
  • Re: No i co Hefajstos gdzie te spadki? Autor: ~Socrates [89.174.230.*]
    dywidenda mnie nie potrzebna lepiej niech rozwijają firme.
    Wyników kwartalnych nie będzie - bo na NC nie podają dopiero roczne - czli okolice marca.
    Będą na plusie ( możesz wykonać do nich tel. i pogadać ) - plany mają być wykonane , bo są zamówienia , czyli zysk netto na poziomie 2-2-5 mln zł. Tj. 4-5 zł/na akcje. Czyli mamy P/E ok. 4-5 . Nie jest chyba źle.
[x]
HEFAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.