Lp Akcjonariusz Udział w kapitale Liczba akcji Wartość rynkowa (PLN) Udział na WZA Liczba głosów Data aktualizacji
1 Surfland Systemy Komputerowe SA 60.75% 18,500,000 2.59 mln 60.75% 18,500,000 8 Paź 2009
2 Surfland sp. z o.o. sp. k. 29.55% 9,000,000 1.26 mln 29.55% 9,000,000 8 Paź 2009
Razem 90.30% 27,500,000 3.85 mln 90.30% 27,500,000
Dane o strukturze akcjonariatu dostarcza firma Notoria Sp. z o.o.
Charakterystyka:
· Free Float: 9%
· Liczba wszystkich akcji: 30,454 tys akcji
· Akcje uprzywilejowane co do głosu: nie
· Ostatnia data zmiany kapitału/głosów w spółce: 8 Października
życzę wam jak najlepiej rodacy.... z całego serca ale NC to całkowicie inna dżungla, i ta cała firma oneray która zajeła się robieniem akcji poprzestanie na tym, i będzie wam sypała pewnie i za 10groszy, bo gdzie inndziej znajdzie kogoś kto kupi firme nie przynoszącą zysku?!!
z NC nie namawiam ale radze obserwować Liberty, nie sugerujcie się c/wk bo tutaj akurat niema to znaczenia liczą się kontrakty i spore zyski, co zresztą widać przy dewidendzie aż 13 groszy!!
Spółkę kupują inwestorzy indywidualni jak i firmy z branży, łakomy kąsek, radzę obserwować i wczytać się w działalność firmy oraz kontrakty na PR
NC to wylęgarnia perełek - tylko trzeba się trochę znać.
Kiedyś było nim CETO i na CETO kupowałem MCI po 50groszy i sprzedawałem na rynku głównym po 15 zlotych.
MCI wyglądało tak samo na początku a zobacz gdzie skoczyło.
Takich jak Ty wysłuchałem się na pęczki.
Liberty drogi kolego miało dzisiaj 5 razy mniejszy obrót nisz spółka którą dyskredytujesz.
Nikt tu nie będzie wyprzedawał akcj z głównych akcjonariuszy.
Gdyby chcieli to zrobić cena byłaby 40 zł za akcje i sypali by aż zeszliby do 1 zł. (patrz HEFAL z 70 sypia do 15 złotych)
Tu akcje są po 18 groszy a kapitalizacja spółki 5 mln złotych !!!
Sama wartość medialna spółki widniejącej na NC to 3 mln złotych.
Z czego będziesz sypał - z 18 groszy ?? BOZIA CI ROZUM ZABRAŁA ??
Bioton albo Centrozap ale nie Oneray Investment SA
Nic nie wiesz o spółce a ujadasz.
Zobacz na kadrę zarządzającą:
Jeden gość pozyskał dla Miasta Wrocławia 300 mln złotych na projekty inwestycyjne
Drugi zaczynał w MCI
Trzeci jest kierownikiem katedry zarządzania na AE
Jeden jest adiunktem ( o stopniu doktora) specjalista od wyceny przedsiębiorstw .
Większość to wykładowcy, ludzie z pasją, zasadami.
Ale co ja Ci buraku będę tłumaczył jak Ty masz takie mniemanie o giełdzie, że każda spółka musi mieć budżet, wycenę i ilość akcji jak KGHM.
Dobrze kolega mówi.Ja kupiłem dzisiaj mały pakiecik po 15 gr i już jestem do przodu. Kierowałem się tym, że miałem do czynienia z jedną z ww osób na uczelni. Skromność, wiedza, elokwencja. Jednym zdaniem same superlatywy. Tacy ludzie się nie sprzedają za 18 czy 30 groszy.
Ktoś taki się nie zbłaźni i nie będzie wyrzucał papierów aby zarobić 400 tyś.
Na tym etapie spółka nie może sobie pozwolić na taki numer. Umarliby śmiercią naturalną na newconnect a nie takie mają zamiary.
Cena 18 groszy jest psychologicznie porównywalna do zakupu papieru toaletowego.
Każda dotacja, każda umowa, każdy list intencyjny pozwoli na ogromne wybicie kursu.
Kapitalizacja najniższa na całej giełdzie ( GPW I NC)
Też mam po 15 groszy i cieszy mnie, ze tak mało wpisow o spółce. bardzo dobrze to wróży.
Nim się ludzie połapią to będziemy na poziomach 30 groszy.
Pozdrawiam skromny akcjonariat.
OneRay Investment SA
NIP: 8971748521
REGON: 020887909
KRS: 0000329142
Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego w Sądzie Rejonowym
dla Wrocławia Fabrycznej we Wrocławiu, VI Wydział Gospodarczy.
Kapitał zakładowy: 2.750.000zł (wpłacony)
Konto bankowe nr: 67114011400000210883001001
Konto prowadzone przez BRE Bank SA
W skład Zarządu OneRay Investment SA wchodzą :
Bogusław Bartoń - Prezes Zarządu
W skład Rady Nadzorczej oraz Komitetu Inwestycyjnego OneRay Investment SA wchodzą:
Dariusz Kucharski - Przewodniczący Rady Nadzorczej, Członek Komitetu Inwestycyjnego
Tadeusz Kołacz - Wiceprzewodniczący Rady Nadzorczej, Członek Komitetu Inwestycyjnego
Sebastian Kwiecień - Członek Rady Nadzorczej, Członek Komitetu Inwestycyjnego
Tadeusz Dudycz - Członek Rady Nadzorczej, Przewodniczący Komitetu Inwestycyjnego
Piotr Szymański - Członek Rady Nadzorczej, Członek Komitetu Inwestycyjnego
Spółka z bardzo dobrymi perspektywami i małym FF!!!!!!!!!
To przy wczorajszym wzroście debiutanta 2000%!!!!!! daje dużo do myśłenia!!!!!!!
Po chwilowej sprzedaży , papier wyzbierany i trymany mocno!!!!!!!
Kierunej 1 pln!!!!!! w krótkim czasie!!!!!!!!
Dziś w górę!!!
Co z tego , że paręakcji sprzedali, każdy by sprzedał zeby spłacić zaciągnięte kredyty na nie!!!!!!!!!!
Moe ma panicznej sprzedaży, a wręcz odwrotnie, mądre podkupowanie!!!!!!!!
Kierunek 1 pln!!!!!!!!!!