• Wchodzimy coraz mocniej Autor: ~Kris [83.20.64.*]
    Na nasz rynek, zainteresow anie jest ogromne ,a to gdzie można znaleźć produkty 8Belle -zakupic -8belle.com. -Manifix -hurt. -RBS. Kosmetik. -Folli.pl. czekamy teraz za dobrymi wiadomościami z bliskiego wschodu, oraz z rynku U E powodzenia
  • Re: Wchodzimy coraz mocniej Autor: ~Aaaa [37.31.23.*]
    Arkusz zlecen radze obejzec i wyzsze pozycje, ktore aktualnie sa. Cos sie szykuje grubego...
  • Re: Wchodzimy coraz mocniej Autor: ~Aaaa [37.31.23.*]
    Stara ekipa jeszcze na statku???
  • Re: Wchodzimy coraz mocniej Autor: ~kam [213.134.188.*]
    Stara ekipa nigdzie się nie rusza. Cały czas wierzy
  • Re: Wchodzimy coraz mocniej Autor: ~ZodiakalnyByk [91.218.61.*]
    Tak ja jestem. Kupuje tam jskieś grosze jeszcze jak tylko znajduję czas między praktykami studenckimi a pracą.

Pozdrawiam wszystkich cierpliwych.

Jazi zgłoś się! …
  • Re: Wchodzimy coraz mocniej Autor: jazi1 [78.30.80.*]
    Byku, cała stara ekipo i nowi akcjonariusze. Jestem z Wami cały czas. Z racji, że w spółce sprawy biegną swoim torem zająłem się trochę innymi tematami. Tak jak dawno temu napisałem swego rodzaju kalendarium rozwoju tego projektu, tak się temu z boku przyglądam i jestem spokojny. Zaglądając to tu, to tam, widzę, że moje przewidywania co do kolejnych faz się mniej więcej mieszczą w ramach czasowych, które nakreśliłem. Przypominam, że to tylko moje przewidywania i proszę ich nie traktować jako rekomendacji czy tym podobne. Kto tu jest długo to trochę mnie zna. Nadal uważam, że to spółka z potencjałem i może wkrótce zobaczymy owoce. To, że jest cisza w ESPI nie znaczy, że nic się nie dzieje. Dla utyskujących na brak naszej marki w MASS MEDIACH mam wiadomość. Kto śledzi social media pewnie już wie. Zobaczymy czy promocja obejmie wyłacznie osobę naszej Pani prezes czy podparte to będzie również lokowaniem produktu a co za tym idzie promocją marki 8Belle. Ja tego nie wiem ale będę bacznie obserwował. Właśnie wkraczamy w kolejną fazę rozwoju. Step by step.
    Pozdrawiam.
  • Re: Wchodzimy coraz mocniej Autor: ~master_501 [193.91.4.*]
    Panie Jazi

Zwracam uwagę, że Samsung wynalazł rewolucyjną baterię, która oprócz srebra będzie potrzebowała grafenu.

Jeśli tego nie spartolicie, niebawem kupicie sobie wyspy na Antylach albo wieżowce na Manhattanie... wystarczy myśleć kreatywnie, stworzyć scenariusz i go zrealizować.
  • Re: Wchodzimy coraz mocniej Autor: jazi1 [37.248.179.*]
    Witam.
    Pragnę odnieść się do Pańskiego wpisu na dwa sposoby. Po pierwsze . Baterie o których Pan pisze to dwa różne rodzaje baterii. Te ze srebrem to bateria SOLID-STATE ( stałotlrnkowa) i to ta bateria zawiera srebro. Druga zupełnie inna zasada działąnia dotyczy baterii potocznie nazywanej GRAFEN BALL, w której grafen ma pełnić funkcję polepszenia przewodności i pojemności baterii.
    WAŻNA SRAWA.....TE TECHNOLOGIE SIĘ NIE ŁĄCZĄ.
    Teraz drugi aspekt.....Pisząc cyt: Jak tego nie spartolicie to bedzie sukces. Sugeruje Pan, że ja jako zwykły udziałowiec miałbym mieć jakiś wpływ na realizację implementacji grafenu z naszej spółki do tych baterii Samsunga??? Z całym szacunkiem ale zdecydowanie przecenia Pan moje możliwości. Pragnę Pana również poinformować, iż prace nad baterią grafenową toczą się już od chyba 2017 roku i stan na 2025 rok jest taki, że wciąż są w fazie badań i testów. Część wyników badań jest w fazie patentowania. Nie powstał żaden komercyjny egzemplaż takiej baterii.
    Mam też pewne zastrzeżenia co do retoryki Pańskiej wypowiedzi, która wskazywałaby jakoby niedoprowadzenie do komercjalizacji urzycia grafenu z Hilander w tych bateriach spowodowane było nieudacznictwem czy nieporadnością zarządu. Takie stawianie sprawy jest nieuprawnione wszak nie od naszego zarządu zależy powodzenie powstania tych baterii jak również nie mamy zielonego pojęcia jakiego typu grafenu urzywają specjaliści z Samsunga. To tak po krótce.

Pozdrawiam.
  • Re: Wchodzimy coraz mocniej Autor: ~Ktoś [31.0.36.*]
    Jeszcze Brown as Berries też jest ich
  • Re: Wchodzimy coraz mocniej Autor: ~Planki [188.137.103.*]
    Ten kurs jest specjalnie tak zaniżany. Ktoś sie szykuje na odkup. Wiekszy pakiet pewnie z tad ta walka o ubicie kursu.
  • Re: Wchodzimy coraz mocniej Autor: ~Jajacek [31.61.254.*]
    Powiedziałbym, że kurs trzyma się nieźle - przy mocnych wzrostach na modnych teraz spółkach jest spora pokusa do wycofania zainwestowanych tu środków, ale zbyt wielu sprzedających nie widzę.
  • Re: Wchodzimy coraz mocniej Autor: ~Artur [98.98.142.*]
    Wszyscy widzą ale nie ty.
    Sprzedaz 8belle tez widzisz....

Takie to troche naciągane nie sądzisz?
[x]
HILANDER 1,79% 1,43 2026-05-22 16:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.