Jasne ale ja popatrzysz na dziennym to widać wywalanie większych pakietów. Wygląda to dokładnie jak powrót do znanego od 5 miesięcy schematu dystrybucji
Jak popatrzysz na tygodniowym to już obraz się zmienia a jak na miesięcznym to jeszcze bardziej..
Ps.dzienny to scena teatralna dla widza
Patrzymy na interwał co najmniej tygodniowy ..
DD tak jak napisalem juz w innym wątku, tracisz frustratem który zawisł i nie może znieść jak się pisze o słabych perspektywach dla spółki. Lubisz się sam oszukiwać co. Zamiast się tak frustrować mogłeś wejść w bumech jak pisałem… byś był odrobiony już.
Dlaczego słabe perspektywy?
Rekordowe fundusze na modernizację armii
Kontrakty już podpisane i wiele w negocjacjach plus 160 mln gotówki w kasie
Wydaje się że są to dobre perspektywy dla spólki zważywszy napięcia geopolityczne..
Ps. Uzasadnij proszę to co napisałeś może jest coś czego nie wiemy
To twoje zdanie. Twój szef jest innego zdania. 2025 był nadal stosunkowo bardzo dobry vs 2023 i wcześniej. Najlepszy pod względem sprzedaży. Zyskowna działalność eksportowa masowania Mirandy dopiero się rozkręca.
Dla mnie wyznacznikiem jest fakt ze jednak rynek zdyskontował tak bardzo spółkę. Przychody w ostatnich latach +50% a cena akcji + 200%. Spółka ma słabą politykę informacyjną, dodatkowo jej produkty nie są wysoko marżowe w porównaniu do produktów typu drony/czołgi itp. Dodatkowo żadnego info o inwestycjach, gdyby faktycznie np zakupili nowy zakład produkcyjny czy kupili jakąś spółkę nową to było by coś ale nic takiego się nie dzieje
Zobowiązania krótkoterminowe: Na koniec III kwartału 2025 r. wyniosły one 604,77 mln PLN.
Dynamika zadłużenia: Wskaźnik zadłużenia ogólnego wykazał wzrost o 357,27% rok do roku
Ale nie będziemy tu przecież rozmawiali o bumech..
Skupmy się na lubawie