• Już czas Autor: ~Robin [185.230.227.*]
    Przygotowanie wielkich projektów trwa od kilku miesięcy do roku więc już czas na duże umowy. Będzie się działo
  • Re: Już czas Autor: ~Lolo [31.0.37.*]
    A prezes milczy może dostał zakaz od Chińczyków
  • Re: Już czas Autor: ~Rudy [37.31.11.*]
    Coś czuję że jak prezes się odezwie to będziemy wisieli na widłach kilka dni.
  • Re: Już czas Autor: ~Coin [157.25.231.*]
    Tu będzie grubo Chińczycy tego nie zmarnują tym bardziej że powiększyli zdolności produkcyjne.
  • Re: Już czas Autor: ~Rufin [46.112.70.*]
    Na stronce madeinchina.com dorzucili od 23grudnia tyle pozycji, co wcześniej przez pół roku.
    Ps. Da się gdzieś podpatrzeć arkusz zleceń?
  • Re: Już czas Autor: ~Cukier [94.101.29.*]
    Może ruszyła ta nowoczesna linia produkcyjna, którą mieli uruchomić do końca roku? To byłby dobry znak.
    Zresztą widać, że współpracują, a to miejmy nadzieję skreśla najczarniejszy scenariusz.
    Koniunktura w branży jest najlepsza w historii, teraz tylko czekać.
  • Re: Już czas Autor: ~echo [91.227.156.*]
    Mały oddech i dalsza wspinaczka.
  • Re: Już czas Autor: ~Tomi [46.149.211.*]
    Będzie szło powoli do góry . A po przejęciu dzida na północ
  • Re: Już czas Autor: ~Jimmy [89.151.42.*]
    Myślę, ze potrzebują trochę czasu na przemyślenia czy warto inwestować, Chińczyk to cwany lis, na głęboką wodę nie wchodzi, i jeżeli nie podejmą szybko w 1 qwartale decyzji to będzie po jich pozamiatane.
    Polskie firmy już działają mocno w temacie magazynów energii, a orlen, PGE, energa itd. Nie odpuszcza...
  • Re: Już czas Autor: ~Cukier [94.101.18.*]
    Niby tak, ale już proponują swoje magazyny energii przez corey europe jako dystrybutora na terenie UE. To świadczy, conajmniej że współpracują i rozmowy nie są zerwane. Ponadto otwiera się takie zapotrzebowanie na magazyny energii, że dla każdego wystarczy tego tortu, tym bardziej że chińczycy byliby prawdopodobnie konkurencyjni cenowo. Ostatnio słuchałem jakiegoś wywiadu z ministrem Motyką to też wspominał o magazynach energii i inwestycjach z nimi związanych. Mogę się mylić, ale ja jestem umiarkowanie pozytywnie nastawiony.
  • Re: Już czas Autor: ~chico2000 [46.134.118.*]
    Taka Cisza
[x]
COREY 7,50% 0,34 2026-05-22 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.