• Radosny 2026 rok Autor: ~DzialZakupow [146.70.46.*]
    Cieszy mnie aktywność niektórych to świadczy że nadal zbieracie akcję i jesteście rozczarowani że kurs nie spadł poniżej dwóch złotych. Negujecie oczywiste fakty spółka rozpoczęła sprzedaż fantomów dla wojska ukończyła najważniejsze etap certyfikacji MDR. Rówdzież nie porzuciła umowy z ARP i dalej ją negocjuje. Ludzie mają swój rozsądek i wiedzą że niektóre indywidua nie pojawiałyby się tutaj gdyby nie chęć zysku a zyskać można tylko kupując tanio sprzedając drogo. Z radością będę czekał na nowe informacje ze spółki ciesząc się na duży zysk a wam proponują zapytać sztuczną inteligencją w jaki sposób lepiej manipulować akcjonariuszami aby kurs wreszcie spadł poniżej 2 zł żebyście mogli nabyć te swoje kilkanaście tysięcy akcji i dali wreszcie ludziom spokój. Putin i Heje nasza nieodłączna para. Szkoda mi was. Ten rok bedzie najlepszy dla Yoshi. Przetrwaliśmy najgorsze ataki w tym roku odbierzemy nagrodę. Wiem ze czujecie niepokój. Przed nami główny parkiet. MDR.moze i umowa z ARP. Radość ze zwycięstwa. Kazfy kto czyta to forum widzi wasze intencje. Zaangażowanie czas. Gdybym chciał kupić milionów akcji zatrudnionym was. A na razie trzymam akcje i cieszę sie ze zainwestowałem cześć mojego majątku w projekt ktory przyniesie naprawde duzy zysk. Mnie nie interesuje 10 procent ani 50 czy 100. Ja mam czas. Jak przyjdą dobre komunikaty wszyscy o was zapomną.
  • Re: Radosny 2026 rok Autor: ~Putin [77.91.30.*]
    Kolega mefeDron już zapomniał, że zapowiadał 2025 najlepszym rokiem. Mieliśmy kupować po kilkanaście złotych a Ty sprzedawać po 100zł.
  • Re: Radosny 2026 rok Autor: ~Hehe [5.173.160.*]
    Putin dawaj jedziemy z tymi kłamcami.

Dobrze niech dział zakupów się produkuje. Chłopak produkuje bezsensowne posty gdzie AI generuje mu stek bzdur za stekiem bzdur.

Chłopak wkleja tutaj jakieś treści wygenerowane ze sztucznej inteligencji i myśli że jest mądry. A generuje to wszystko tylko po to żeby zasypać moje posty gdzie ja i ty również wyjaśniamy ich kłamstwa.

Po prostu ucieka od odpowiedzi.

Niech każdy obiektywnie przeczyta ich posty i skonfrontuje to z tym co pisali, a potem z tym jak ja ich od wielu wielu miesięcy konsekwentnie punktuje i wyjaśniam.

Dział zakupów nawet mi jest ciebie nie szkoda. Utopiłeś to już – według twoich postów – ponad 1 000 000 zł i jesteś zwykłym biednym człowiekiem który kupił od kółkowiczów akcje po zawyżonej cenie i teraz szukasz innych frajerów żeby ktoś to od ciebie odkupił.

To jest taki niesamowity potencjał że za cały ubiegły miesiąc obroty to chyba kilkadziesiąt tysięcy złotych.

Wy też przecież kupujecie ostro tylko że nie widać tego po obrotach.

Mnie życie i giełda nauczyła już tego że jeśli gdzieś pojawia się realnie spółka z jakimś potencjałem to momentalnie wchodzą fundusze albo grube ryby które to wykupują, naprawdę ludzie potrafią odnajdywać prawdziwe perełki i przejmować tam akcje.

Jeśli na tym szlamie od wielu wielu wielu miesięcy nie dzieje się po prostu nic, to chyba wszyscy zaczynamy już tracić wiarę.

Zresztą sama spółka tylko przekłada komunikaty. Jeśli ktoś z nich czyta to forum to pewnie ma beke z was że mają takich wiernych sługusów jak wy.

Masochiści. Plują wam w twarz a wy mówicie, mmmm, to tak ma być.

A twoje produkowanie bzdur na forum dziale zakupów tylko utwierdza mnie w tym przekonaniu. Zero merytoryki tylko peany pochwalne.

Co zaraz napiszesz, że w marcu wchodzi NASA do spółki ?
  • Re: Radosny 2026 rok Autor: ~Zigi [31.0.86.*]
    Popatrz na siebie hehe takiego drugiego kłamcy to nie ma i polej wody
  • Re: Radosny 2026 rok Autor: ~Hehe [5.173.160.*]
    Powiedz gdzie skłamałem ? Proszę, przytocz post.

Udowodnij, że zależy ci na merytorycznej dyskusji i pokaż dowód.
  • Najlepszy czas dla Yoshi Autor: ~DzialZakupow [146.70.46.*]
    Manipulacja polega na wyborczej analizie informacji. Pomijaniu rzeczy niewygodnych. To co was demaskuje to wasza nieustanna aktywność. Czekam na dobre informacje. Szanuje wasza determinację. Ale ona was demaskuje.
  • Re: Najlepszy czas dla Yoshi Autor: ~Hehe [84.40.239.*]
    Na tym polega manipulacja? To dzięki że wyjaśniłeś, a przy okazji sam się określiłeś co lubisz i w czym jesteś dobry.

W sumie masz rację, bo ty świetnie manipulujesz tutaj na forum.

Szkoda że nie chcesz się nigdy, nigdy odnieść do faktów i do prób merytorycznej dyskusji z mojej strony.

Masz kilka formułek wygenerowanych w AI które klepiesz tutaj na okrągło.

Rzeczywiście, niech każdy zobaczy – sztukę manipulacji opanowałeś do perfekcji chłopie.
[x]
YOSHI -1,77% 0,89 2026-05-22 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.