• Polityczny bełkot... Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    ja inwestuję a Ty? spekulujesz dostarczający płynności co najwyżej :)

pogadamy za kilka m-cy. może zrobisz parę kółek jak ci wyjdzie. w tym czasie pozbawisz się sporego zysku....

a ile to zarobiłeś na tych 30 K które ci zostały? policzmy:

nawet jak wziąłeś na dołku po 1,12 jak pisałeś w co nie wierzę bo tyle się nie przemieliło to masz na razie ok 5,5 tyś PLN (30 tyś akcji i 18 groszy zysku). Z tego odejmijmy stratę na 20 tyś akcji które sprzedałeś po 0,87 jak pisałeś - 5 tyś PLN.

No gratuluję 500 zł (pięćset złotych zysku ) nie licząc 100 zł podatku i opłat :)

Ja tylko na tych 20 K które wziąłem od ciebie mam 8,6 tyś zysku :). Przy 5 złotych będę miał 82,6 tyś PLN zysku, a to dopiero będzie 30 mln kapitalizacji Spółki:) jak wejdzie pierwsza/druga transza na BTC to 10 zł miniemy prędko...

proponuję skupić się na czystej matematyce naszych operacji. Jak wpadnie info o zmianie nazwy i Hannover jako inwestorze to skok bedzie tu spory ale ciebie już tu mam nadzieję nie będzie, bo dzisiaj lub w poniedziałek mijamy te twoje 1,3 na stałe... trzymam cie za słowo że sprzedaż wszystkie posiadane teraz akcje... spekulancie i nie będziesz się tu popisywał jak nadejdą infa i miniemy 2 zł OK?

bądz chociaż słowny i sprzedaj jak piszesz że sprzedasz :)
  • Re: Polityczny bełkot... Autor: ~Polityczny [95.175.5.*]
    Hahaha widzę wielbiciel psychofan mi się trafił
    W czasie jak Ty piszesz bzdury o cenie akcji imm ja jestem na nich 50k na czystym zysku
    A kapitał pracuje już na innych spółkach
    Buahahaha

Widziałem już wielu na bankierze co to pisali że milionami obracają - za każdym razem jak mówiłem sprawdzam - pokaż screeny z tymi milionami to nagle robili się cisi jak mysz pod miotłą xD
    I ty jesteś taki sam :)

A ja tymczasem nie piszę o niestworzonych milionach tylko o kilkudziesięciu k czystego zysku tylko tutaj

Ynwestory jak ja was kocham :)
    I tak akcje sprzedam jak zbliżymy się do 1.4
    Nie będę pisał takich bzdur jak Ty :)

Na każdej spółce są tacy jak ty - nostradamusy co to zawsze kupują na dołku, piszą o absurdalnej wycenie w przyszłości - a potem jak nie rośnie piszą że nagle sprzedali, że inni naiwni bla bla bla
    Ten sam mechanizm wszędzie :)

Lubię was błazenki bo nakręcacie naiwna ulicę i dajecie mi zarobić
    Ja nie muszę robić miliona PLN zysku czykajac na jakiś absurd - cykam sobie po 5-10 k zysku raz na tydzień-dwa-trzy i w ciągu roku zbiera mi się fajna sumka
    A IMM jest cudny do takich małych szybkich kółeczek

Dlatego pisz dalej te swoje cuda - tylko mi pomagasz :)
  • Re: Polityczny bełkot... Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    hahahaha 50 K zysku ? krótką sprzedaż tu robiłeś?

jedzie jak po brzytwie z 6 na 0,87 a gość jest zarobiony na 50 K :) i w tym czasie sprzedaje jeszcze na samym dołku prawie 50% akcji....

stary widzę że jeszcze nie wytrzeźwiałeś po sylwestrze...

znając życie, byś tu piał o tych zyskach. pisałeś o ruchach jakie robiłeś i nie wynikało z nich że zarabiasz cokolwiek a na pewno nie 50 K. takie baje to możesz sprzedawać dzieciom w przedszkolu... dobra nie piszę już z tobą bo widzę że to nie ma większego sensu...
    Buahahaha jesteś jeszcze zabawniejszy
    Ja tu zacząłem robić zakupy w okolicach 1.9
    I sukcesywnie zarabiałem na 5-6 kółeczkach
    Buahahaha teraz już widzę z kim mam do czynienia po drugiej stronie :)

Jak zarobisz ten swój wyimaginowany milion to daj znać - kupię ci jakieś silne leki na wybudzenie z tej twojej delirki
    Ktoś tu naprawdę poszalał z alko w Sylwestra xD
  • Re: Polityczny bełkot... Autor: ~mortadela [93.159.27.*]
    chłopcy przestańcie co ma być to będzie . To nie piaskownica nie macie wpływu
  • Re: Polityczny bełkot... Autor: ~Hillela [94.101.24.*]
    Kierunek 5 zeta
  • Re: Polityczny bełkot... Autor: ~Natan [188.33.8.*]
    5 zl to jedynie przystanek...
[x]
IMMGAMES -9,37% 0,66 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.