czekam na larum kilku tu z forum, którzy niedawno i regularnie twierdzili, że "kłamem i oszukiwałem" pisząc od miesięcy o spadkach ceny. Ej, gdzie jesteście???
Dnia 2025-12-22 o godz. 17:08 ~Hubert napisał(a): > to jak łomżyński cieć Maliniak jak naganiał na huba po 75gr o innych wtopach nie wspomnę. Zmień sobie tego vpna bo ci cieńko idzie
Żywiecki cieciu, pokaż kwity na swoje bzdety. Analizowałem najwyżej jak obecnie rcicho. VPN wchodzi z automatu, nie dbam o to I wisi mi to, gdzie on mnie umieszcza, czy w gdańsku, czy w Holandii, czy w USA.
Dziś był dołek na Hubie panie Maliniak. A w dołku najlepiej się kupuje - jest tanio i nie ma tłoku. Doji z dużymi obrotami i dolnym cieniem zwiastuje lepsze czasy dla posiadaczy akcji tej firmy. Oscylatory też zaczynają krzyczeć "kupuj". Możesz olać to wszytko ale sam się przekonasz. Wykres: https://ibb.co/0j7cvYHw
Panowie po 2 minutach został usunięty wpis. Tu są blokowane i usuwane wpisy i wątki szczególnie te, które uderzają w pewną grupę na forum, i ich delikatnie mówić narrację i dość częste pomyłki. Ich oczywiście nie są usuwane. Myślcie sobie co chcecie, ale tu gra się nie toczy o jakieś 0,60 gr, za bardzo ktoś tego wszystkiego pilnuje. Najgorsze, że naprawdę wygląda to tak, że ktoś ma na to przyzwolenie zarządu, który celowo nie reaguje.
Spokojnie nie stresuj się nie twoja kasa nie twoja sprawa. Masz swoją pracę to ją sumiennie wykonuj. O mnie i moją kasę się nie martw. Niech wysypują później będę odkupować wyżej.
Dnia 2025-12-22 o godz. 18:56 ~Piotrek napisał(a): > Spokojnie nie stresuj się nie twoja kasa nie twoja sprawa. Masz swoją pracę to ją sumiennie wykonuj. O mnie i moją kasę się nie martw. Niech wysypują później będę odkupować wyżej.
Tu nie chodzi o twoją kasę. Tu chodzi o twój łeb i to co w nim masz, bo z tym łbem pójdziesz do urny wyborczej i zafundujesz pozostałym Polakom okaleczenie.
Następny nerwowy. Nie potrafisz w żaden racjonalny sposób wytłumaczyć tu swoje obecność ani obecność tobie podobnych. Myślisz, że jak będziesz się z kogoś śmiał lub kogoś obrażał to podbudujesz swoje ego, a tymczasem potwierdzasz tylko to, że jesteś opłacanym robolem, z jakiego blokowiska z marzeniami, że ktoś cię doceni za twoją pracą i może w końcu będziesz mógł podnieść wysoko głowę przed panem. Nie chodzę na wybory, bo już dawano straciłem szacunek to polityków, tak jak nigdy nie szanowałem takich sprzedajnych typów, jak ty. Możesz marzyć dalej, ale byłeś i jesteś pośmiewiskiem tego forum,
Piotrek, po co ci to? To jest marionetka, pacynka bez własnego zdania. On tu pracuje, a wy macie akcje to tego się trzymajcie. Gość od lat zaśmieca forum, a wy mu pomagacie. Dajecie sobie już spokój. Niech robi swoją robotę. Zaraz święta, o on spędzi ja na forum kolejny rok.
Dnia 2025-12-22 o godz. 20:07 ~Piotrek napisał(a): > Następny nerwowy. Nie potrafisz w żaden racjonalny sposób wytłumaczyć tu swoje obecność ani obecność tobie podobnych. Myślisz, że jak będziesz się z kogoś śmiał lub kogoś obrażał to podbudujesz swoje ego, a tymczasem potwierdzasz tylko to, że jesteś opłacanym robolem, z jakiego blokowiska z marzeniami, że ktoś cię doceni za twoją pracą i może w końcu będziesz mógł podnieść wysoko głowę przed panem. Nie chodzę na wybory, bo już dawano straciłem szacunek to polityków, tak jak nigdy nie szanowałem takich sprzedajnych typów, jak ty. Możesz marzyć dalej, ale byłeś i jesteś pośmiewiskiem tego forum,
Wielokrotnie tłumaczyłem, dlaczego piszę na forum. Kilka lat temu zawiązała się dyskusja oparta na wnioskach. Nada pojawiają się nowe i są weryfikowane. Skoro ja jestem pośmiewiskiem, to co powiedzieć o akcjonariuszach ? Obraz wesołości obrazuje poniższa tabela ze strony Stooq :)
1 tydzień -1.69% 1 miesiąc -11.79% 3 miesiące -13.75% 6 miesięcy -10.77% YTD -21.36% 1 rok -22.54% 3 lata -39.43% 5 lat -64.53%
Co mnie obchodzi tabela, skoro mam średnią poniżej 0,25 groni pajacyku. To co z tego będzie będę mógł ocenić w przyszłym roku. Przecież tu będziesz, bo jesteś tu uwięziony jak przystało na niewolnika tego forum. Żegnam błazna