Wyrzucaja po prawej i lewej te cyferki jak by ktos kichał przy katarze.Bezsensowna zabawa .Jezeli chca ukryc prawdziwe zlecenia..? Przecież każdy już od stu lat te zagrywki zna.Rysować srednią?Dla kogo?Dla samych siebie?Jałowizna maszyny.A niech sie maszyna cieszy w końcu swięta..dla trolli też.
Aha..Panowie ! jednak w przyszlosci byloby dobrze lepiej pilnowac tajemnicy. Nie wierze ,ze paru kolesi o tej umowie nie wiedzialo..i ..kreujac spadki dobierało..
No bo to tak: mial byc zjazd do 90 ( te algorytmiki nawet dzisiaj wypluwaly rzedy cyjerek na S i K ) a tu Panie ten komunikat..Tyle ze dziatwa posprzedawala bo w PL swieta to jakby stan wyjątkowy,rpoka lodowcowa..swiat tez swietuje ale bez przegięcia, również pracują i to jak.Teraz zapina sie umowy.Słowem , forumowcy i plankton z gry wypadli ( hehe..tzn. te pincet akcji na 50 som sprzedane) wajhowy 1000 papiera blokuje zeby bron B. nie stracic kontoli bo musi jechać ta strategią na parunastu akcjach a forsy tez nie przybywa i mamy to co mamy znaczy : nic.Tyle,ze..sa b. nerwowi , ze jednak ktuś mógłby sie pokuśić ,wtedy nawet cyferki pujdo w czort.A tak p.s. ta umowa z...Molędą jest absolutnie niedowsrtościowana..to bardzo, że tak powiem realna spraw..a nie tam poprukiwanie z administracją dewiantòw w kowbojkach
Hehe..wy ludzie ! Jestescie troszke glupi?Czy b.głupi? O tej umowie piszą od wczoraj..i nic..ja przed chwilą napisałem ( hihi..no ja to nikt..ok, niech tam) i nic..i nagle pojawia sie komunikat PAP i..Przeca wczoraj nawet koło gospodyń wiejskich debatowało czy wejść w DW..dajecie sie tym cyferkom rozgrywać
Aha..seta( taaa ulubiona paplaninina pt. psychologiczna..bla,bla,bla pismaków) powinna dzis spoko paść . Okopujo sie ,ale to stare zlecenia i pare z przed chwili od cinkciarzy.Powtarzam..ta umowa jest kompletnie niedoceniana w pl...na zachodzie taaak
Dziwna jest polska giełda. Spółka podpisuje umowę z publicznym podmiotem wojskowym, co potencjalnie może stanowić bardzo istotny krok w skalowaniu biznesu a kurs rośnie zaledwie 5%. Ciekawe jak to by wyglądało na Nasdaqu...
Hihi..to software z cyferkami leci podłączone na kuchenny zegarek w piekarniku chyba. Strzela w 61 minucie te swoje " zauposorzedaże" ale nie dziwota..polecam artykuł na Bankierze." Polska giełda na tle Europy: pòzne raporty i liczne błedy". Tam pare słów o mentalnosci polskiego inwestora..,ktòry własciwie nie istnieje..no znaczy tak..kupuje..scieme od "ambergoldow" i garnki +koc elektryczny..bo giełda to hazard..beka..toteż cyferkowi jak tu..mają raj..
Nie miałem wczoraj czasu oglądać cyferniaków ale "seta powinna spoko pasć" ziściło sie z jednym dniem opóźnienia.Dziwi mnie (chociaż własciwie nie) wasza dyskusja o Case Study..bo to nie powód tych wzrostów. Szukacie na siłe
w mikro a tu otwiera sie makro
mysle o współpracy z MON Powtarzam: niedoceniliscie, opchneliscie na koniec roku, i macie ostrego kaca ,ze to jednak był błąd. Stad szukanie powodów wzrostów w case study.Jak zwykle.Widzicie mrówke ,która spaceruje po tył ku słonia ale samego słonia nie zauważacie..