• Lubawa spadek Autor: ~Odleszczanie [88.156.185.*]
    Spadki na Lubawie faktycznie wyglądają niepokojąco aczkolwiek odbywają się one na całym sektorze zbrojeniowym. Pytanie brzmi czy według was zawarcie pokoju jest obecnie możliwe? Według mnie raczej niskie szanse na to. Chętnie poczytam wasze opinie w tym temacie. :)
  • Re: Lubawa spadek Autor: ~Dd [31.61.242.*]
    Nie, jest a pokój będzie w dalszej perspektywie trigerem do dalszych zbrojen w najbliższym czasie. To tak nie działa od razu. Póki co nie udało się nawet wypracować zawieszenia broni.
    Pokój jedno, zbrojenia drugie. Moim skromnym zdaniem tego się nie da już zatrzymać.
  • Re: Lubawa spadek Autor: ~TCB [195.82.166.*]
    Dnia 2025-12-16 o godz. 12:41 ~Odleszczanie napisał(a):
    > Spadki na Lubawie faktycznie wyglądają niepokojąco aczkolwiek odbywają się one na całym sektorze zbrojeniowym. Pytanie brzmi czy według was zawarcie pokoju jest obecnie możliwe? Według mnie raczej niskie szanse na to. Chętnie poczytam wasze opinie w tym temacie. :)

to jest okazja do zakupów; nic więcej.
    Zawarcie pokoju nie ma znaczenia dla zbrojeń.
  • Re: Lubawa spadek Autor: ~babciaklozetowa [37.30.26.*]
    I DLA TEGO ŻE ZARAZ NASTĄPI POKÓJ ODDAJEMY PAŃSTWU DEJ,DEJ,DEJ OSTATNIE M-I-G-I . ŚMIESZNE NIE ???
  • Re: Lubawa spadek Autor: ~Dd [31.61.242.*]
    Ta migi to na użytek dronowy chyba bo to zapewnie będą ich ostatnie godziny w locie… pokój jest dalej niż był na początku inwazji a spotkania mi przypominają spotkania w korpo które
    Można załatwić jednym mailem
  • Re: Lubawa spadek Autor: ~babciaklozetowa [37.30.26.*]
    Ciekawy - SKORO WIDZISZ JUŻ POKÓJ NA HORYZONCIE TO WEZ SWÓJ PLECAK UCIECZKOWY SPAKUJ W NIEGO xd I KUPCIE SOBIE LOFT W AZOWSTALU .
[x]
LUBAWA -1,59% 9,30 2026-05-22 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.