• Sąd ten spadek Autor: ~Miriusz [83.7.214.*]
    Cześć, czy ktoś posiada jakieś informacje dlaczego dzisiaj MIRBUD leci już od ponad 3% przy sporym wolumenie? Nie widziałem żadnych informacji co mogło spowodować taki ruch. Czy ktoś może to rozsądnie wytłumaczyć?

• Re: Sąd ten spadek Autor: ~Ppp [37.225.48.*]
    Banan, realizacja zysków, tu działa spekuła.
  • Re: Sąd ten spadek Autor: ~gejzer [109.243.0.*]
    Spadek to niestety dopiero przed nami...
  • Re: Sąd ten spadek Autor: ~siueh [216.222.214.*]
    jaka znowu spekula? wielcy inwestorzy z mlekiem pod nosem, banda amatorow. Zwykla sprzedaz faktow, nic nowego. To nie spekulani, a inwestorzy. Spekulantem to niestety jestes ty.
    Od strony technicznej wyglada ciekawie bo jest w trendzie bocznym z zawezajacym sie kanalem. Ciekawe z ktorej strony wyjdzie... ja mimo wszystko obstawiam polnoc
  • Re: Sąd ten spadek Autor: michal55 [37.47.156.*]
    Wiecznie nic nie rośnie. Obecnie po szybkich wzrostach spadło AŻ do poziomu...sprzed tygodnia. Ogłosili też że Backlog jednak nie przekroczy w tym roku 10 mld. Nie tragedia, ale byłoby lepiej gdyby ogłosili że lekko przekroczy, a nie że trochę zabraknie. Ja MirBud mam na radarze od miesięcy i dzisiejsze spadki wykorzystałem do wejścia. Czas pokaże czy nie za wcześnie :).
  • Re: Sąd ten spadek Autor: ~IngsPutia [194.187.251.*]
    Może dla tego że spółka mało płynna dla "grubszych" inwestorów? Może nie widać dla nich perspektywy na godny podział zysków? Może dla tego że nie dowozi kolokwialnie mówiąc?
  • Re: Sąd ten spadek Autor: ~timi [46.134.123.*]
    Od miesięcy na radarze i wszedł po wzrostach a teraz zastanawia się czy nie za w wcześnie. Hahaha co za gość. Gracz roku. Dobrze że nie napisałeś ile za kupiłeś bo całkiem była by klapa.
  • Re: Sąd ten spadek Autor: michal55 [37.47.156.*]
    Już tutaj byłem i zarobiłem. Póki co delikatnie wszedłem i na dzień dzisiejszy jestem na symbolicznym plusie :).
  • Re: Sąd ten spadek Autor: ~Ppp [37.225.48.*]
    Nie dajcie się wyleszczyć z akcji.
  • Re: Sąd ten spadek Autor: ~pg [83.11.56.*]
    rekomendacje anali skupione były na rentowności kontraktów kolejowych a te uznali , że bedą na marnej rentowności rynek o tym zapomniał albo spekuła chciała żeby zapomniał , ale dzisiejsze wyniki pekabeksu i komentarz do nich przypomniał o tym problemie to według mnie przyczynek do zjazdu plus technika - małe korpusiki z 3 , 4 ostatnich sesji i brak przebicia ok 15,3
  • Re: Sąd ten spadek Autor: ~pg [83.11.56.*]
    ee moderatorek maciej nie wiedzialem że zawisłeś na haku na tym papierku
  • Re: Sąd ten spadek Autor: ~Jan [80.51.103.*]
    To dlaczego Torpol codziennie bije rekordy?
  • Re: Sąd ten spadek Autor: ~Misio [129.227.238.*]
    Możliwe że na Torpolu w większości instytucjonalni lubiący przytulić dywidendę? A tu raczej juhas najchętniej by jej nikomu nie wypłacał? Rynek jest wielki każdy ma swoją odpowiedź.
[x]
MIRBUD 2,50% 14,35 2025-12-05 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.