Ile razy mam ci pisać, że ubrałem takich jak ty powyżej 90 tutaj ??? Nie wypisuj swoich urojonych projekcji.XTB jest już zaorane i jeśli 63 wytrzyma to będzie szansa na boczniak pod dywidendę, jeśli ktoś po to tu siedzi a dawno temu kupił i ma syndrom sztokholmski i nie bierze leków. Teraz każdy przygląda się CCC i tam czeka z luźnym kapitałem.
Zapomniałeś kramerku co napisałeś wcześniej? Jak tam Olymp, ReadGene ( https://www.bankier.pl/forum/forum_o_read-gene,6,21,10000000599.html)? Niedawno plułes na XTB na wątku RDG. Zapominasz o lekach wielonikowcu.
https://www.bankier.pl/forum/temat_plotki-kontra-fakty,72717271.html Dużo nicków pominąłem?
Tak mi jakoś to wychodzi, ale robię to zazwyczaj w okolicy szczytów i dołków. Tutaj czekam na 63, bo będzie przełomowe. Psychiatryczne nagony wprawdzie szaleją ale jak widać naiwnych już brak jak onegdaj u pana Wiesia. A też miały być gruszki na wierzbie po 1200 zł. Tutaj klub 200 milczy zamiast zbierać pod zastaw mieszkań i aut, skoro obiecali 200 a jest ledwo 69, to przecież wielka "okazja" na ubranie innych naiwnych. Teraz jeszcze bałaganu narobili szorciarze na CCC więc tam też pójdzie DT kapitał aby łapać dołki.
Kupił po 90 zł a teraz marzy o kółeczku na 63 zł. Miałeś zbierać RDG ale może chciałeś pozbyć się akcji kupowanych po 7.80 zł. A może czekasz na swoje 30 zł, które wychodziło ci z AT w 2023 roku? Jak tam Bumech brany za ponad 50 zl? Dlaczego zawsze się chwalisz jak kupujesz na górce myśląc, że to jest dołek jasiu_z_peronu?
Ty naprawdę potrzebujesz dobrego specjalisty. Mogę ci tylko współczuć. A to że tutaj nie zdążyłeś wyjść powyżej 90 no cóż lekcje na bananie kosztują. Takich jak ty ubierano na MRC między 400-700. A teraz tam też kwiczysz i naganiasz na spadki. A jak Massmedica brana powyżej 6,0 albo Molecure po 20 ??? A może Medinice po 13 ??? Jesteś bardzo zabawny i musiałeś nieźle utopić kasę na Olympie
ccc? to ta firma o która mi się kojarzy z mizernej jakości obuwiem za wcale nie niską cenę? No to ona nadal jest na szczytach, do dołka jeszcze ma daleko.
Możesz mieć rację, dlatego tylko obserwuję i czekam z wolnym kapitałem. Dzisiejsze wyniki są słabe. Robi się też ciekawie na Cyfrowym i kto wie może tam warto będzie łapać dołek.
Przecież kramer to wielonikowy nieudacznik z Bumechu, Olympu, ReadGene. Przyszedł kramer odszedł wariatkowo, kobierzyn, szkoda i wiele innych nicków. Najwięcej produkuje się na wątku jako ucho_od_śledzia, pracoholik, konfucjusz i wiele innych nicków. Nawt ktoś niedawno napisał, że się ona- nizuje. Nawet na wątku XTB naganiał na RDG, na wątku Diagnostyki również. Było tego jeszcze sporo. https://www.bankier.pl/forum/forum_o_read-gene,6,21,10000000599.html
Wścieka się, że sprzedał akcje XTB po 42 zł i kupił akcje Olymp. Akcje XTB odkupił za ponad 90 zł/akcja i jak napisał, że będzie dokupować każdego 10 dnia miesiąca po wypłacie. Ten bajkopisarz miał jeszcze kupić akcje RGD w cenach do 7.20 zł ale nie napisał, że wchodzi teraz 60 k akcji na rynek.
Jak bardzo cierpisz że nie sprzedałeś XTB powyżej 90 a na ReadGene wyleszczyli cię po 2 zł. Nie martw się o te zwolnione 60 k akcji, być może zostały przeznaczone dla kogoś w transakcji poza rynkiem ??? Wrócisz po 50 zł jak ReadGene będzie wykonywać milion badań diagnostycznych z onkologii co roku, ale do tego potrzeba trochę czasu. Tak samo jak było z XTB jak we wrześniu czy grudniu 2019 na niektórych sesjach obrotu były na XTB poniżej 10 sztuk przy kursie poniżej 4,0. Zapomniałeś te niewygodne fakty dotyczące akumulacji tego waloru ? Teraz ciąg dalszy dystrybucji wg sprawdzonych schematów jakie były na MRC i innych balonach. Ale kółka można próbować kręcić
Masz jak zwykle racja siara. Czy założyłeś już nowe wątki na RDG? Czy siedzisz tam nadal w norce? Wczoraj zebrałeś aż 5 akcji. Czy z tobą jest wszystko w porządku? Było wariatkowo_z_kobierzyna a teraz jest co mamy: Kramer [89.64.2.*] 2025-09-20 08:25: Laweta [89.64.2.*] 2025-09-08 22:07 Kramer [46.112.104.*] 2025-09-08 21:2 UchoOdSledzia [46.112.104.*] 2025-08-27 07:07 Kwinto [46.112.104.*] 2025-08-23 20:55 Kramer [46.112.104.*] 2025-09-08 21:2 Kiedy dolne widły na Synektik? Pracuj dalej. Ciekawe, że dawniej pisałeś posty tylko do godziny 15.00 a teraz już przez całą dobę.