Czuje się tu jak na pastwisku. Sluchajcie baranki dziś kupują w paczkach po 18k pomyślcie (jeśli potraficie) co bedzie po 9tym. Z butów was wyrwie. Wasz czas przeminął. Wyciąganie danych z d. nic nie pomoże.
Od 11marca kurs wzrósł o 44% coś mi się wydaje że w najbliższe 2 tygodnie podwoi tą wartość.
Chcecie spojrzeć w oczy tym od 34. Ja nie gdy w zasięgu jest 50
Tak tak i jeszcze raz tak obstawiam od kwietnia że do końca raku bedzie 50.
A teraz wracajcie do zagrody beee
Pokerzysta byłeś blisko z tym 22. Czapki z głów ale jeżeli nie kupiłeś po 22,95 to i tak 6 miesiecy twojego biadolenia na nic. Jeżeli nie kupiłeś wtedy to jesteś prawie dobrym inwestorem. Ja już jestem na zielono z zakupami a pierwsze akcje kupowałem po 34...
Filo chcialbym napisać choć jedną pozytwyną rzecz o tobie, ale pozantym że pewnie koledzy w pracy mają z ciebie ubaw nic innego nie przychodzi mi do głowy
Żadne czapki z głów, gość rzucał niemal codziennie różnymi cenami wyssanymi z palca. Poniżej 10 zł nawet miało być. Za paplaninę nie popartą choćby jednym rozsądnym argumentem i wprowadzanie ludzi w błąd nie należy mu się odrobina szacunku.
Już raz tłumaczyłem skąd 22 oraz przedział 15-17 więc nie będę się powtarzał. Zachęcam do pogrzebania w necie, a w razie problemów podlinkuję. 10 to wartość, po której bym chciał kupić i szczerze zapytam, kto by nie chciał? Teraz druga strona...przeszkadza Wam moje 22/15/10, a nikt nie protestował gdy na forum padało 75/130/250. Jak rozumiem jedne bajki są fajne, a drugie gupie, czyli punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Najciekawsze zaczyna się teraz, coś czuję, że wiele nicków "przypomni" sobie, że kupowało akcje wczoraj, przedwczoraj, w ostatni piątek, czwartek.... i wiecie co ja Wam wierzę;)
Znasz mnie z forum od kwietnia. Od poczatku pisalem o 50 fakt był moment gdy zwątpiłem. 6 miesiecy bessy robi swoje ale Cymcyk ostatnio pisał że kupowanienw bessie jest prostrze. Teraz bedzie gorzej. Pate dni temu było po 23 dzis 26 ciężej kupić wiedząc że możnabyło taniej. Ale z drugiej strony jutro powinno być jeszcze drożej.
Pisałem o 50, 75 też chociaż to w ramach kontry do 15 czy 10. Tez na fali wzrostu na GPW pozytywne info spotenguje tylko kolejne wzrosty powyżej reynku. 75 to sporo szczerze prenie od 50 ustawie stop losty i bedę czekał. Zobaczymy