• Piękny raport za 3Q i kolejna bariera przebita poniżej 3zl Autor: ~Mietek [89.66.238.*]
    Super po prostu doskonale, Pani Prezes pisze o nowych wdrożeniach i planach a tymczsem wyniki są kiepskie, przychody spadają i kurs przebił 3zl i schodzi niżej. Jak tak dalej pójdzie to 1zl zawita niedlugo. A przypomnę za 2 lata temub było 37zl.
  • Re: Piękny raport za 3Q i kolejna bariera przebita poniżej 3zl Autor: ~lol [185.31.217.*]
    Dawno pisałem, że ta kobieta powinna zająć się zdjęciami na insta. Ta spółka upadnie, rynek nie potrzebuje już ich usług.
  • Re: Piękny raport za 3Q i kolejna bariera przebita poniżej 3zl Autor: ~Mietek [89.66.238.*]
    Wczoraj czytałem jej najnowszą wypowiedź z 20.11.2025 było o tym że plan restrukturyzacji zakończony, redukcja kadry zakończona, jest świetny zespoł developerów IT ktory pracuje nad AI Woodercker, że wdrożono dwa nowe rozwiązania itd. Marketing cud malina tylko to już trwa dwa lata a fakty są takie że spolka obniża przychody, a kurs pikuje na niespotykane poziomy. Przy starcie o debiucie mieliśmy 12zl i w ciagu kolejnych 2 lat było już max 37zl...i na tym koniec. Od tego czasu czyli ponad 2 lata mamy zjazd i spadek o ponad - 90% od szczytu. Dziś zanotowaliśmy 2,8zl. Jeśli jest tak dobrze w społce to dlaczego jest tak źle?
  • Re: Piękny raport za 3Q i kolejna bariera przebita poniżej 3zl Autor: ~Mietek [89.66.238.*]
    Podsyłam link do tej wypowuedzi.
    https://www.biznesradar.pl/a/141477,woodpecker-ponownie-ze-strata-ale-widzi-pierwsze-sygnaly-stabilizacji
  • Re: Piękny raport za 3Q i kolejna bariera przebita poniżej 3zl Autor: ~Janusz [89.64.75.*]
    He he a pamiętam jak Ksiazak naganiał jak było ponad 35 a jak spadło na 32 to że już to dno :)
  • Re: Piękny raport za 3Q i kolejna bariera przebita poniżej 3zl Autor: ~Dzięcioł [46.112.107.*]
    Ja to się zastanawiam nad tym, że jeśli faktycznie zastopowali już spadek przychodów w końcu MRR wzrosło to czemu przy tej wycenie nikt nie chce tego częściowo kupić, przecież teraz nabycie/skupowanie 5% to nie jest problemem.

A czemu Prezes nie kupuje to nie wiem - przy takim wynagrodzeniu.
    Ta cała restrukturyzacja to jest o kant dupki bo zwolniono kilku informatyków w sumie od grudnia 10 osób to bardzo mało.
    Generalnie per capita osoby które tam pracują generują turbo mało przychodu.

Z drugiej strony zobaczcie Brand 24 wycena powyżej 100 mln przychody tylko 2.5 raza większe, co samo zarzuca ponad 3 mln dochodu netto.

IMO WPR ogarnie przychody to ogarnie też wynik, a wtedy z takiego poziomu jaki jest łatwo zbudować kapitalizacje.
[x]
WOODPCKR 0,00% 2,97 2025-11-28 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.