Trafiłem tu przypadkiem ze względu na wzmiankę w tytule o OTK Games Show. Pomimo że nie jestem akcjonariuszem OML, pojawiłem się, aby życzyć Wam jak najbardziej pozytywnego odbioru Waszej gry!! Spółka której akcje posiadam również zaprezentuje dziś wieczorem swój tytuł,stąd moje zainteresowanie jednak nie zamierzam szerzej o tym mówić na Waszym forum ponieważ nie jest to moim celem, byłoby to nietaktowne a także nie chciałbym, by odebrano to jako naganianie.
Życzę Wam sukcesu
Vamos Polski GameDev!
Nasza gra jest bardzo pozytywnie odbierana w przeciwieństwie do bubli, które wypuszcza Twoja spółka gdzie tak nieudolnie naganiasz. Każdy już wie, że spółki na D. się zwyczajnie nie rusza, bo to czysty masochizm. Niech no tylko poinformują o calkowitym budżecie tej pseudo gry, która wyszła parę dni temu z EA to dopiero przejrzysz na oczy i przede wszystkim osoby, które kupiły akcje kierując się grupą naganiaczy. Za moment was tam brutalnie zweryfikują, czas najwyższy. Tyle tytułem podsumowania. A co do najnowszego trailera Valor Mortis-jest moc! Moim zdaniem premiera tej gry będzie dużym wydarzeniem, czuć w powietrzu, że gra idzie o dużą stawkę. Odbiór tej gry jest rewelacyjny już na poziomie alphy, wyobraźcie sobie co będzie dalej.
Hahaha Cig robił trailery Cgi . Zbieżność literek nieprzypadkowa. Kazdy z nich kosztowal po kilka milionow, a 2 z nich nawet ponad 10. Tu robią trailer z silnika gry, wiec to jest przepaść . Zresztą VM zmiażdży Lotf pod kazdym wzgledem: ocen, sprzedazy i rentownosci, ktora tam jest ujemna i wynosi 1xx mln straty. Tu liczę na podobną wartość, ale zysku.
A nie jest trochę tak, że trailer to jednak super jakość obrazu wyżyłowana na maxa a w rzeczywistości grafika w grze będzie słabsza? Wygląda to bardzo dobrze ale czy w grze będzie równie wysoki poziom obrazu tu się zastanawiam.
Nie grałem w gameplay nie jestem graczem ale widziałem relacje na YT i miałem poczucie, że trailer ma mega super jakość vs gameplay ale może się mylę może kwestia sprzętu i ustawień. Na spokojnie Panowie, też trzymam kciuki za premierę, doceniam OML i ich pracę, oby fajnie się to sprzedało a potem kolejne gry i premiery.
Przeciez to jest gameplay trailer a nie cinematic trailer. To raz. A dwa, trzeba bylo oglądać relacje z testów i na tej podstawie wyrobic sobie szersza I glebsza opinię o jakości grafiki