• Potężna strefa oporowa 3,0-3,6 Autor: ~BOLO [81.30.136.*]
    Przejście przez tą strefę wymaga sporego kapitału mimo braku płynności akcji. Słupy będą tego bronić jak niepodległości.
    Powyżej 3,6 droga wolna nawet do 6,4
  • Re: Potężna strefa oporowa 3,0-3,6 Autor: ~Ungier [104.28.45.*]
    To kupuj na co czekasz? Za 3,37 według ciebie kupujesz 6 złotych. Istny interes życia bolek
  • Re: Potężna strefa oporowa 3,0-3,6 Autor: ~BOLO [81.30.136.*]
    Ja mam docelowo 90% akumulacji za sobą. Obecnie dokupuje tylko w korektach, czym głębsza tym lepsza. Zaczynałem akumulację GEA w maju 2024.
    Policz jaką mogę mieć średnią zakupów i nie pisz farmazonów
  • Re: Potężna strefa oporowa 3,0-3,6 Autor: ~donkichot [185.29.15.*]
    Ciekawe ruchy dzisiaj na 3,36
    Zobaczymy jak się dzień skończy...
  • Re: Potężna strefa oporowa 3,0-3,6 Autor: ~donkichot [185.29.15.*]
    nie pamiętam od ilu się zaczęło na 3,36 ale chyba ok 20k stało
    później stało już ok 60k papieru
    potem zmalało do ok 30k
    właśnie ktoś zdjął 23k z tej puli
    popcorn wskazany, i zakupy bo coś mi się zdaje, że wojenka o kurs wkracza na nowe tory - jednokierunkowe póki co
  • Re: Potężna strefa oporowa 3,0-3,6 Autor: ~Prądozaur [84.39.162.*]
    Wystarczy że powyżej 3 PLN utajony grubas skupuje i dobrze robi bo razem z Allianz głosuje i tym mocniej Tomusia prześladują zgodnie... A inwestor indywidualny wystarczy jak sobie nakupił poniżej 3 PLN i może spokojnie czekać razem z wielkimi aż Tomuś sam przed sobą skapituluje bo spragniony najmocniej ze wszystkich tych corocznych dywidend z GRENEVIA która zgodnie z planem ma napędzać gotówką całe TDJ więc poczekamy z Allianz i zobaczymy jak Tomusiowi dymi się spod pokrywy i pękają spojenia przy odwłoku, gdy naiwnych frajerów ma już tylko pośród swoich klakierów... Pozdrawiam rozumnie cierpliwych i ostrożnie chciwych :)
  • Re: Potężna strefa oporowa 3,0-3,6 Autor: ~Nieważne [45.93.229.*]
    Podgląd arkusza zleceń jakby kogoś interesował, chyba 15 min opóźnienia ale czasami fajnie zerknąć

https://biznes.interia.pl/gieldy/notowania-gpw/profil-akcji-gea,wId,3284,tab,przebieg-sesji
[x]
GRENEVIA 0,00% 3,27 2026-03-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.