Przejście przez tą strefę wymaga sporego kapitału mimo braku płynności akcji. Słupy będą tego bronić jak niepodległości. Powyżej 3,6 droga wolna nawet do 6,4
Ja mam docelowo 90% akumulacji za sobą. Obecnie dokupuje tylko w korektach, czym głębsza tym lepsza. Zaczynałem akumulację GEA w maju 2024. Policz jaką mogę mieć średnią zakupów i nie pisz farmazonów
nie pamiętam od ilu się zaczęło na 3,36 ale chyba ok 20k stało później stało już ok 60k papieru potem zmalało do ok 30k właśnie ktoś zdjął 23k z tej puli popcorn wskazany, i zakupy bo coś mi się zdaje, że wojenka o kurs wkracza na nowe tory - jednokierunkowe póki co
Wystarczy że powyżej 3 PLN utajony grubas skupuje i dobrze robi bo razem z Allianz głosuje i tym mocniej Tomusia prześladują zgodnie... A inwestor indywidualny wystarczy jak sobie nakupił poniżej 3 PLN i może spokojnie czekać razem z wielkimi aż Tomuś sam przed sobą skapituluje bo spragniony najmocniej ze wszystkich tych corocznych dywidend z GRENEVIA która zgodnie z planem ma napędzać gotówką całe TDJ więc poczekamy z Allianz i zobaczymy jak Tomusiowi dymi się spod pokrywy i pękają spojenia przy odwłoku, gdy naiwnych frajerów ma już tylko pośród swoich klakierów... Pozdrawiam rozumnie cierpliwych i ostrożnie chciwych :)