• jutrzejszy raport Autor: ~reh [109.206.223.*]
    przewidywania ?
  • Re: jutrzejszy raport Autor: ~kek [213.17.155.*]
    800 000 zł. Jak nie było szacunków to i raport może nie być satysfakcjonujący. Może tez i być większy, a nie podawanie szacunków było celowym zabiegiem do zaniżenia i utrzymania kursu...
  • Re: jutrzejszy raport Autor: ~Tom [83.3.226.*]
    Wiecznie nie będą ukrywać zysków, a one realnie są, pewnie będą próbowali ukryć w odsetkach otrzymanych kredytów, zobaczymy, na pewno pezyszly rok zapowiada się bardzo dobry
  • Re: jutrzejszy raport Autor: ~Gneizenau [188.146.17.*]
    Do "Tom", moim zdaniem będą próbować jeszcze jak najwiecej "zachachmęcić" w raporcie - w sensie zysku netto, brutto - to już ostatnia szansa na takie :numery" po zmianie sposobu ksiegowania, musimy patrzeć głównie na - sumę bilansową, ilość udzielonych kredytów, przepływy finansowe.
    Zobaczymy co prezio wymysli - ale jakieś uzasadnienie do objecia akcjii po zaledwie 0,57 zł musi mieć, co i tak mu nie pomorze bo ani knf ani krs po skardze innych właścicieli spółki - a takimi WŁAŚCICIELAMI spółki jest kazdy akcjonariusz Noviny, bo to NIE jest prywatny folwark konopki a spółka publiczna, a po ustawie o ochronie właścicieli (akcjonariuszy) mniejszościowych, na takie numery trzeba szczególnie uważać bo bardzo łatwo jest wpaść pod paragraf.

Pozdrawiam serdecznie
  • Re: jutrzejszy raport Autor: ~Gosc [185.56.211.*]
    Pomyliłeś się o jakieś 5 razy xd hahahah
  • Re: jutrzejszy raport Autor: ~abc1 [83.30.112.*]
    To nie do uwierzenia wszystkie banki pokazują rekordowe zyski a tu niby nic? cos mi tu nie gra ,wyjatkowo
  • Re: jutrzejszy raport Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Spółka straciła zaufanie dla mnie nie istnieje
  • Re: jutrzejszy raport Autor: ~ptyś [83.144.79.*]
    Dnia 2025-11-13 o godz. 22:17 ~Inwestor2 napisał(a):
    > Spółka straciła zaufanie dla mnie nie istnieje

Dlaczego zatem jesteś aktywny na forum Noviny?
[x]
NOVINA -2,86% 0,61 2025-12-02 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.