• Jest moc Autor: ~krzys91 [45.12.109.*]
    od dawna czyli 5 lat.
  • Re: Jest moc Autor: ~Zz [176.58.19.*]
    Tu moc dopiero będzie szczeniaczku, szczekaj dalej hau hau .
  • Re: Jest moc Autor: google_lov111vol [109.42.51.*]
    uspokojcie sie chlopcy zachowujcie sie k jak dzenteleni...
  • Re: Jest moc Autor: ~Karolina [31.183.169.*]
    Dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają tak więc ten tego...
  • Re: Jest moc Autor: ~Waldi [31.0.55.*]
    Co fakt to takt. Na TsGames od 4 lat wogóle nie mówi się o pieniądzach.
  • Re: Jest moc Autor: ~Michu [46.246.92.*]
    porażka inwestycyjna , radzę uważać na tutejszych naganiaczy co już pisałem wcześniej
  • Re: Jest moc Autor: ~FanMicha [104.28.45.*]
    Michu, sledzimy twoje posty i twoje wczesniejsze spostrzezenia, sa bardzo madre i na pewno je piszesz jak robicie z krzychem lody, stad zbieznosc prognoz
  • Re: Jest moc Autor: ~ktoś [89.64.0.*]
    Co by nie mówić... trzyletnia akumulacja/kiszenie/boczniak nie świadczy o niczym. W każdym razie bardzo dziwny skup rok temu, miła dywidenda w tym roku - generalnie spółka chyba bardziej się zwija niż rozwija.
  • Re: Jest moc Autor: ~Johny [37.31.148.*]
    Generalnie spółka bardziej się rozwija niż zwija.
    Jeżeli dywidendy wam wystarczy (co jest nie zaprzeczalnym faktem, że była ok) do tego żeby pisać, że jest dobrze no to w porządku. Ja jednak wolałbym żeby pomimo dywidendy kurs był w okolicach 200 i to nie w 2028 roku.
  • Re: Jest moc Autor: ~Lychy [83.7.147.*]
    Waldi powiesz mi co mają Twoje posty na celu? Nie ma w nich ani krzty sensu. Jeśli chcesz zarabiać fortunę przez jeden dzień, to proponuję iść do kasyna.
    Może w swoich postach warto byłoby się odnieść do sytuacji finansowej w spółce, zadłużeniu i braku perspektyw na przyszłość? W którym aspekcie spółka aktualnie słabo wygląda? :) To że w danym momencie kurs nie rośnie to nie znaczy że tak będzie zawsze. Posty autora tego wątku i troli szkoda komentować
    Lychy Ja wolę odnosić się do wartości ceny za jedną akcję a nie snuć analizy finansowe spółki, które to mają niewielki wpływ na cenę akcji w przeciwieństwie do spekuły i sztucznego zaniżania. Absolutnie nie chcę zarabiać w jeden dzień chociaż byłoby miło także nie wiem skąd ten wniosek. Niemniej to co się dzieje od 4 lat to żenada, a jeszcze większą żenadą są wpisy niektórych o hossie i wyimaginowanych wzrostach bo kurs podskoczył 5%. Porostu słabe to albo tacy akcjonariusze z nich. Pozdr
[x]
TSGAMES -1,63% 90,50 2025-11-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.