Patrzcie gra bez promocji a sprzedaz nawet rosnie spodziewalem sie ze bez promocji i z gorszymi ocenami wypadnie poza ranking a to sie caly czas sprzedaje lol widac trafili z tematem i jest na tyle unikalny ze i tak ludzie kupuja i to po pelnej cenie i mimo srednich ocen. Ja nie rozumiem czemu ciagle poprawek nie ma skoro widac ze ludzie chca tej gry ale to ze ona sie caly czas sprzedaje to przyznacie jest tu bardzo optymistyczne w kontekscie dluzszego okresu i potencjalu.
Tutaj nikt nie mówi że gra jest słaba bo jest najlepszą jaką wydało jjb od początku działalności - gra jest ciekawa, klimatyczna i ma spory potencjał ale tutaj powinni siedzieć 24h i klepać poprawki żeby wyciągnąć oceny i podnieść sprzedaż a ci siedzą na ceglanej pod biurkami i jest elegancko heh i MARKETING bo tu go w ogóle nie było gdzie GOG i Epicgames
Moim zdaniem wyciskają jak cytrynę tę cenę i robią poprawki według opinii graczy.Wycisną ile mogą z tej ceny,dadzą poprawki,niższą cenę i może to bujną.Dlatego gra jest tylko na jednej platformie.A mają na to miediąc od premiery bo nie odpuszczą zarobienia na warunkach aneksu.Ja jakbym był Stępniem to bym dał jakąś petardę w raporcie.Potem otworzył poprawki plus obniżenie ceny,otwarcie aneksu i trailer nowej produkcji za milion.Potem ogłoszenie daty premiery kolejnych gniotów czyli Emerald i Herosi.I te 5 zł siedziało by na kursie.A do tego jakieś info związane z dodatkową działalnością.
Dareczek żyje w innej rzeczywistosci Steapnia w tej sposlce juz nie ma od dawna jest nowy prezes. Stary moze i by mial jakis plan ale ten nowy to robi gry dla dzieci a porpawek brak ale zobaczymy raport juz w tym tygodniu czy dowiemy sie z niego czegos nowego....
Albo Ty mocno w plecy i zaklinasz rzeczywistość....
Nawet mi Cię nie żal. Nie potrafisz zachować się jak facet. Przyjąć porażkę, ciąć straty i iść dalej. Brniesz w to łajno i jeszcze próbujesz bronić....ja ostatnie akcje oddałem po 1.1x i się cieszę :) kasa trafiła na lepsze spółki z perspektywami :)