Były Krypto, był gaming, był fotowoltaika teraz zbrojeniówka, a za 2 lata co będzie znowu przegląd opcji strategicznych i nawijanie makaronu na uszy jak to super nowy biznes i tak w koło Macieja
Pisałem parę lat temu że ta Fotowoltaika będzie nie wypałem bo oni wchodzą za każdym razem na rynek który jest już u szczycie i nasycił się, tak było z krypto tak było z gamingiem i tak było z fotowoltaiką ze zbrojeniówką będzie podobnie, każdy kto się orientuje w zbrojeniówce wie że tutaj będzie wielkie G ...
Jak dobrze że zawsze na forum można liczyć na samarytanina naszych finansów. Tak z dobroci serca, czy z "nudów" kolega doradza? I tak na pozostałych spółkach też ,czy tylko na tej ?
Gość ma racje, przecież wy tutaj cały czas ta sama śpiewka a jest tylko gorzej, każdy widzi że ta spółka to nie wypał, wystarczy zobaczyć co wy pisaliście wcześniej i nic się z tego co pisaliście nie wydarzyło a najlepszy jest gość co czepia się poprawnej pisowni, najczęściej poprawnej pisowni czepiają się skończeni kretyni, ja osobiście jestem dyslektykiem a jestem habilitowanym doktorem mechatroniki po Politechnice Gliwickiej, pewnie błędy językowe mi się zdarzają dalej ale cymbał i tak jest mądrzejszy ode mnie bo wie gdzie postawić przycinek albo jakie ó u piszemy to jest dramat jak idioci oceniają innych