• cena pod koniec roku Autor: ~mnb [91.236.84.*]
    jak myslicie jaka cena bedzie pod koniec grudnia na moje kolo 140 powinno byc
  • Re: cena pod koniec roku Autor: ~TakTrollu [138.199.58.*]
    A po drodze 185,tutaj już nikt nie sprzeda złamanej akcji
  • Re: cena pod koniec roku Autor: ~Aaa [89.228.216.*]
    Skończ się kompromitować . Wypisujesz te banialuki od conajmniej 2 mcy a kurs ani drgnął . Wg Ciebie dawno miał być skup co oczywiście okazało się bredniami
  • Re: cena pod koniec roku Autor: ~Hodgha [217.9.247.*]
    Panowie proszę się nie kłócić-w ciągu miesiąca mniej cierpliwy będzie mógł wyjść za 160,bardziej za 180 ,a kumaty zostanie.
  • Re: Hodgha Autor: ~Normalny [31.61.241.*]
    Trzymam Cię za słowo.
    Rozumiem, że ty jesteś kumaty, a reszta to Leszczynki
    Może tak być.
    Zapisałem post, i poczekam......
  • Re: Hodgha Autor: ~Hodgha [217.9.247.*]
    A ty co taki nerwowy jesteś-chyba w maju nie kupowałeś po 175?,bo będziesz musiał do okolic następnego maja czekać, żeby dobrze zarobić.
  • Re: Hodgha Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Jak tak czytam posty co niektórych to zamiast kupować akcje to powinni iść do kasyna tam w jeden wieczór mozna być bogatym ale częściej stracić fortunę(znam takich)mi się wydaje ze rainbow nie jest spółką dla spoldzielni a dla cierpliwych akcjonariuszy co chcą mądrze ulokować swój kapitał spolka ma dobre perspektywy rozwoju niskie c/z solidne fundamenty a że czasami zabuja kursem to tak samo jak na innych dużych walorach to normalne ja tam na rainbow jeszcze nie straciłem tylko dlatego że jestem cierpliwy i dlatego mam jej najwięcej w swoim portfelu i wszystkim życzę tego samego
  • Re: Hodgha Autor: ~Misiu31 [31.0.27.*]
    Mam takie samo wrażenie. A tu moim zdaniem wystarczy tylko kilka miesięcy poczekać.
  • Re: cena pod koniec roku Autor: ~Verso [31.183.160.*]
    To nie stragan na targu tureckim juz i szybko i ...tanio.
    Spokojnie czekamy na wyniki Q3. Przychody wszyscy znają były mocno UP. A teraz zagadka czy bedzie 6,6% marzy czy pow8%
    Jakoś nikt od kilku tygodni nie oddaje i nie sypie papierem i kurs sie dobrze osadził na poziomie ok 120-124 pln.
    Jest konsola do wybicia optymista napisze ze UP, pesymista DOWN.
    Cały urok rynku. 2 tygodnie i sie dowiemy
  • Re: cena pod koniec roku Autor: ~Ira [37.225.81.*]
    Jeżeli do wyników nie zacznie rosnąć to po wynikach zjazd poniżej 99 zł !!!
  • Re: cena pod koniec roku Autor: ~Radosny [79.191.159.*]
    Zjazd na 99 zł?
    Chyba na sankach, jeśli ktoś bardzo chce sobie pośmigać zimą.
    Rynek od tygodni nie widział nawet jednej sensownej sprzedaży, instytucje zbierają bidy po cichu, a kurs chodzi jak po sznurku 120–124.
    Żeby spadło na 99, to najpierw ktoś musiałby coś sprzedać , a tutaj po stronie podaży echo jak w opuszczonej kopalni.

Panikę i strach zostawcie dla początkujących, bo tu grają instytucje, a nie tiktokerzy od wróżenia świeczek.
    Marshallowi czas ucieka szybciej niż trollom argumenty
  • Re: cena pod koniec roku Autor: ~Fred [37.225.72.*]
    Przypominam, że Insaiderzy dawno opuścili ten statek.
    Mając lata emerytalne chciałbyś dalej spółkę prowadzić? Trzeba mieć czas i fundusze zeby trochę zaczerpnąć z owoców swojego pomysłu na biznes.
    Dla mnie nic w tym dziwnego
  • Re: cena pod koniec roku Autor: ~Fred [88.156.161.*]
    Obyś zarobił jak najwięcej i tego Ci życzę, gdzieś nawet widziałem nawet nową rekomendację na 213 zł.
    Zobaczymy juz niedługo. Maja byc prognozy przedsprzedaży Zima także.
[x]
RAINBOW 1,92% 132,50 2025-11-28 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.