Skończ się kompromitować . Wypisujesz te banialuki od conajmniej 2 mcy a kurs ani drgnął . Wg Ciebie dawno miał być skup co oczywiście okazało się bredniami
Jak tak czytam posty co niektórych to zamiast kupować akcje to powinni iść do kasyna tam w jeden wieczór mozna być bogatym ale częściej stracić fortunę(znam takich)mi się wydaje ze rainbow nie jest spółką dla spoldzielni a dla cierpliwych akcjonariuszy co chcą mądrze ulokować swój kapitał spolka ma dobre perspektywy rozwoju niskie c/z solidne fundamenty a że czasami zabuja kursem to tak samo jak na innych dużych walorach to normalne ja tam na rainbow jeszcze nie straciłem tylko dlatego że jestem cierpliwy i dlatego mam jej najwięcej w swoim portfelu i wszystkim życzę tego samego
To nie stragan na targu tureckim juz i szybko i ...tanio.
Spokojnie czekamy na wyniki Q3. Przychody wszyscy znają były mocno UP. A teraz zagadka czy bedzie 6,6% marzy czy pow8%
Jakoś nikt od kilku tygodni nie oddaje i nie sypie papierem i kurs sie dobrze osadził na poziomie ok 120-124 pln.
Jest konsola do wybicia optymista napisze ze UP, pesymista DOWN.
Cały urok rynku. 2 tygodnie i sie dowiemy
Zjazd na 99 zł?
Chyba na sankach, jeśli ktoś bardzo chce sobie pośmigać zimą.
Rynek od tygodni nie widział nawet jednej sensownej sprzedaży, instytucje zbierają bidy po cichu, a kurs chodzi jak po sznurku 120–124.
Żeby spadło na 99, to najpierw ktoś musiałby coś sprzedać , a tutaj po stronie podaży echo jak w opuszczonej kopalni.
Panikę i strach zostawcie dla początkujących, bo tu grają instytucje, a nie tiktokerzy od wróżenia świeczek.
Marshallowi czas ucieka szybciej niż trollom argumenty
Mając lata emerytalne chciałbyś dalej spółkę prowadzić? Trzeba mieć czas i fundusze zeby trochę zaczerpnąć z owoców swojego pomysłu na biznes.
Dla mnie nic w tym dziwnego