• Te czasy już nie wrócą kiedy sprzedawałem za 22 zl Autor: ~Cnc [37.30.24.*]
    Ej piękne to były czasy
  • Re: Te czasy już nie wrócą kiedy sprzedawałem za 22 zl Autor: ~Stary [31.0.59.*]
    wszystko jest mozliwe...w tym to,ze po tej cenie jeszcze na chwile bedzie. Duza nadzieja w fundzie ,ktory bedzie musial to podciagnac,aby mial z czego sprzedawac praz w wynikach badan. Wisienka na torcie byla by udana komercjalizacja . Najwazniejsze,ze spoka najgorsze ma za soba
  • Re: Te czasy już nie wrócą kiedy sprzedawałem za 22 zl Autor: ~Zenekk [194.15.120.*]
    Dnia 2025-11-08 o godz. 11:08 ~Stary napisał(a):
    > wszystko jest mozliwe...w tym to,ze po tej cenie jeszcze na chwile bedzie. Duza nadzieja w fundzie ,ktory bedzie musial to podciagnac,aby mial z czego sprzedawac praz w wynikach badan. Wisienka na torcie byla by udana komercjalizacja . Najwazniejsze,ze spoka najgorsze ma za soba

Najgorszego nie ma za sobą.
    w lipcu 2026r. ACRX może przejąć prawa do PBA-0405, a wtedy Purek zostaje się z niczym i z długiem 35 mln do spłacenia z tytułu otrzymanych dotacji.

• Re: Te czasy już nie wrócą kiedy sprzedawałem za 22 zl Autor: ~Maniutek [109.125.254.*]
    Do tej pory to te wyniki badań będą sprzedane, a my i ACRX będziemy zarobienia. Ty niestety stracisz robotę, no chyba, że przerzucą cię na inną spółkę.
  • Re: Te czasy już nie wrócą kiedy sprzedawałem za 22 zl Autor: ~Prezes [95.108.11.*]
    I co zrobi Acrx skoro pure niby nie może sprzedać to acrx sprzeda , weź się koleś uspokój bo już takie wymyślasz historię że głowa mała , nie masz akcji a piszesz tu elaboraty
  • Re: Te czasy już nie wrócą kiedy sprzedawałem za 22 zl Autor: ~Maniutek [109.125.254.*]
    Że ja nie mam akcji? No chyba, że chciałeś zenkowi odpisać.
  • Re: Te czasy już nie wrócą kiedy sprzedawałem za 22 zl Autor: ~Prezes [95.108.11.*]
    Tak gebelsowi :)
  • ACRX przejmuje PBA-3034, a Purek zostaje z długiem na 36 mln. PLN Autor: ~Zenekk [194.15.120.*]
    Dnia 2025-11-09 o godz. 07:12 ~Prezes napisał(a):
    > I co zrobi Acrx skoro pure niby nie może sprzedać to acrx sprzeda , weź się koleś uspokój bo już takie wymyślasz historię że głowa mała , nie masz akcji a piszesz tu elaboraty

Jak ty chłopie nie wiesz, na jakim świecie żyjesz.
    Przecież Purek może sprzedać. Właśnie o to chodzi, że może sprzedać tylko nikt tego nie chce kupić.
    Natomiast, gdyby ACRX przejął prawa do PBA-0405 za długi, to Purek ma do zwrotu coś ok 36 mln.

Taka prosta informacja, a taka trudna do ogarnięcia.

• Re: ACRX przejmuje PBA-3034, a Purek zostaje z długiem na 36 mln. PLN Autor: ~Prezes [95.108.11.*]
    Tak tak , i po to ladują kolejne miliony, żeby zostać z badaniami , a firmę zaorać , człowieczku zejdź na ziemię , nie kupisz taniej niż sprzedałeś , musisz się z tym pogodzić ze Cie wyleszczyli , teraz naganiaj na spadki , mi to w sumie pasuje ...
  • Re: ACRX przejmuje PBA-3034, a Purek zostaje z długiem na 36 mln. PLN Autor: ~Prezes [46.112.86.*]
    Zresztą po co im badania jak mają teraz cała spółkę , mogą robić co chcą, windować kurs , drukować , więc po co im same badania bez długów jak maja to i to , takie to trudne do zrozumienia
  • Re: ACRX przejmuje PBA-3034, a Purek zostaje z długiem na 36 mln. PLN Autor: ~Zenekk [194.15.120.*]
    Dnia 2025-11-09 o godz. 15:22 ~Prezes napisał(a):
    > Zresztą po co im badania jak mają teraz cała spółkę , mogą robić co chcą, windować kurs , drukować , więc po co im same badania bez długów jak maja to i to , takie to trudne do zrozumienia

Jak to po co im badania? Po nico!
    Przecież badanie fazy Ściema ZERO zostało uruchomione, aby was drobne leszcze wystawić do wiatru. Na tym polu Purek odniósł spektakularny sukces - kurs akcji poszybował pod 30 PLN.

Do dzisiaj czekaliście na mityczny raport z badania, który miał odmienić losy i kurs spółki. I stało się. Raport został opublikowany i kurs poleciał o 8,3% w dół.
  • Re: ACRX przejmuje PBA-3034, a Purek zostaje z długiem na 36 mln. PLN Autor: ~Zenekk [194.15.120.*]
    Dnia 2025-11-09 o godz. 14:52 ~Prezes napisał(a):
    > Tak tak , i po to ladują kolejne miliony, żeby zostać z badaniami , a firmę zaorać , człowieczku zejdź na ziemię , nie kupisz taniej niż sprzedałeś , musisz się z tym pogodzić ze Cie wyleszczyli , teraz naganiaj na spadki , mi to w sumie pasuje ...

Jakie kolejne miliony? JEDEN milion to jeszcze nie są kolejne miliony.
    Gdyby spółka upadła i syndyk przejął kontrolę nad PBA-0405, to ACRX mógłby się oblizać smakiem. Zostałby się z niespłacalnym długiem Purka i tyle. A tak ma wciąż jakąś szansę, aby swoją kasę chociaż częściowo odzyskać.
  • Re: ACRX przejmuje PBA-3034, a Purek zostaje z długiem na 36 mln. PLN Autor: ~Prezes [46.112.86.*]
    To powiedz dlaczego tego nie zrobili już teraz , tylko dosypali i nadal chcą dosypywać , patrz listy intencyjne ??? Jeżeli mają kasę odzyskać to znaczy że sprzedadzą to znaczy że akcje będą droższe ?
    Dnia 2025-11-09 o godz. 17:10 ~Prezes napisał(a):
    > To powiedz dlaczego tego nie zrobili już teraz , tylko dosypali i nadal chcą dosypywać , patrz listy intencyjne ??? Jeżeli mają kasę odzyskać to znaczy że sprzedadzą to znaczy że akcje będą droższe ?

Czego nie zrobili już teraz?
    Jakie dosypują? Do 13 mln długu dołożyli kolejny milion i przejęli całkowitą kontrolę nad społką.
    List intencyjny to tylko intencja, a nie jakieś zobowiązanie.

Czy ty nie rozumiesz, że ta spółka wciąż walczy o życie. Jeśli P2 się nie uda, to za 3 miechy spółki nie ma?! Nie ja to mówię, lecz zarząd o tym jasno powiedział w Dokumencie Wyłączeniowym. Chyba, że znów uważasz, że zarząd kłamie.

O kursie akcji się nie wypowiadam, bo kursem akcji rządzą owcze pędy a te są nie przewidywalne. Heca ze Ściemą ZERO podpompowała tego balona do 30 PLN.
  • Re: ACRX przejmuje PBA-3034, a Purek zostaje z długiem na 36 mln. PLN Autor: ~Prezes [95.108.11.*]
    Masz list intencyjny
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/PURE-BIOLOGICS-S-A-Zawarcie-umowy-inwestycyjnej-z-ACRX-Investments-Limited-8980962.html

Jasno w nim deklarują chęć kupienia 2 mln sztuk akcji , plus 0.5 miliona który im się należy z tytułu już posiadanych akcji , więc w sumie mogą kupi 2.5 mln akcji z 4 mln , no to jak to nazwać jak nie dosypywaniem , i dlaczego emisja P2 twoim zdaniem ma się nie udać skoro więcej niż połowa już jest praktycznie kupiona przez jeden podmiot
    Nagi masz kłamiesz konfabulujesz starszych
[x]
PURE 2,59% 4,35 2025-12-08 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.