Mam inne akcje Polskie, Amerykańskie i Europejskie. Jeszcze 2 tyg temu miałem spory zysk a dziś już mam sporą stratę. Wszystkie akcje które mam spadają. Z kolei te które sprzedałem to rosną... Czy to już krach na giełdzie? jeśli tak to ludzie nie panikujcie tylko przeczekajta bo im więcej sie pozbywacie tym bardziej będzie spadać
Życie to jest równowaga, jeżeli teraz spada to znaczy, że w niedługim czasie będzie rosło. Spółki, które teraz rosną się nie kupuje, te które spadają są godne obserwacji. Druga sprawa to nie inwestuje się wszystkie pieniądze, zawsze warto mieć zapas na uśrednianie.
Take-Two Interactive Software Inc - i Redzi byli moją ostoją. Dzisiejsza date wymazuje z kalendarza. . Tylko ,że T2 przesunęło GTA 6 na listopad ,i jest efekt . A redzi co? spada i spada który to już dzień ? . Wiesiek też przesuniety?
Mózg masz przesunięty, wszystko spada cała giełda... Ameryka również ma duży wpływ i po koniec tygodnia to również czas na spadki. W poniedziałek pewnie kurs się utrzyma i od wtorku - środy pociąg odjedzie