-ze słów prezesa podczas konfy dochodzi 80 baniek marketingowych kosztów względem poprzedniego kwartału. -poważna awaria 06.11.2025 gdzie XTB w większości produktów nie jest market makerem a pośrednikiem czyli za reklamacje musi według ustawy on zapłacić -niska zmienność chociaż jej mit na wyniki został obalony podczas rekordowej zmienności w 2q
1. O żadnych 80 milionach więcej w q4 niż w q3 nie było mowy
2. Ty to nazywasz poważna awaria a ja małym potknięciem którego koszty nie będą liczone nawet w milionach a w setkach tysięcy
3. W q4 mamy niską zmienność? Póki co widzę że indeksy latają z -2% na +1% i tak w kółko czyszcząc pozycje graczy którzy nagromadzili gotówkę z wrześniowo-październikowego rajdu złota :)
oczywiści , śledziłem grę ing certyfikaty, czołówka była zmiatana codziennie z planszy przez rynek poza 50 miejsce , sam osiągnąłem sie nie chwaląc wysokie nie powiem które bo namierzycie hehhe
Ps. Awaria miał miejsce w środę a to 5 nie 6 października :) i taki wlasnje poziom reprezentują trole ze daty sprzed 3 dni nie potrafią poprawnie podać , po wynikach za q3 stawka od posta poszła w dół i zostały same as na tej farmie
Zaktualizuj sobie, że maksymalne koszty w czwartym kwartale będą o 15 milionów NIŻSZE niż w 3 kwartale. A prawdopodobnie będą jeszcze niższe. Podczas konferencji Szejko potwierdził, że koszty będą maksymalnie o 40% wyższe, niż w zeszłym roku. W roku 2024 było: 883M A więc maks w 2025: 1236 3 pierwsze kwartały 2025: 931 A więc 4 kwartał 2025 co najwyżej będzie 1236-931 = 305 czyli o 17 mniej, niż w 3 kwartale
Że też jeszcze się za was nie wzięli. Wystarczy dać możliwość glosu osobom zalogowanym i zweryfikowanym. Forum by zyskało na jakości. Samo xtb z zysków mogłoby wam tu utrzeć nosa, tworząc taką komórkę.