• Raport...:) Autor: ~norka [89.228.37.*]
    Rozwój trwa i trwać ma...:)
  • Re: Raport...:) Autor: ~Ambroży [5.184.192.*]
    Widać że raport został zrozumiany przez rynek i inwestorzy pozytywnie zareagowali
  • Re: Raport...:) Autor: ~Heh [143.110.208.*]
    Tak, kupili akcji za 13 tys zł. Po czym niektórzy zaczęli mieć nadzieję że uda się im zejść z haka z mniejszą stratą, podorzucali do arkusza poniżej 3.6 i jakość nikt tego nie chce a to przecież taka promocja.
  • Re: Raport...:) Autor: ~123 [37.31.41.*]
    Spółka z perspektywami, tylko akcjonariat do du...
  • Re: Raport...:) Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Kwicz tyle ci pozostaje
  • Re: Raport...:) Autor: ~123 [37.31.28.*]
    Ok widać, że tatuś Cię krzywdził
  • Re: Raport...:) Autor: ~troszkę_spokoju [91.94.28.*]
    Raport dobry, bo rzetelny. Bez lania wody. Dobrze, że prezesi nie wydają wiekszych pieniędzy na swoje pensje, czyli ich zyskiem ma być rosnący kurs akcji, w przyszłości- może dywidendy. Jeszcze lepiej, że chcą zatrudnić dodatkowych menedżerów i zapłacić im , przynajmniej na początku, też akcjami. A sami siebie Dąbrowski z Kosiorkiem z tej emisji menedżerskiej wykluczyli. Jak ktoś chce dalej pisać o sypaniu akcjami prezesów zarząd - nie będę tego komentował.
    Jest w raporcie znów o celu jakim jest wykorzystanie kasy na zbrojenia z Unii Europejskiej. W ostatniej umowie z Amerykanami też taki zapis był. 30 listopada koniec przedłużonego okresu składania wniosków do unijnego programu SAFE. Uda się PRH chapnąć coś z tego tortu? Oczywiście wcześniej mogą się pojawić inne umowy, bez tego pożyczkowego systemu wsparcia. Warto czekać? Dla mnie warto i kilka lat. Ale przymusu czekania choćby do grudnia nie ma :-) Można sprzedać akcje Opinii i kupić " prawdziwe perły " że zbrojeniowki. Cała masa ich teraz.
  • Re: Raport...:) Autor: ~Opinia [5.173.148.*]
    W końcu jakiś głos rozsądku.
    Czekam poniżej 2 zł.
    Swoją drogą panie kolego wieszczyłeś 10 zł do końca roku. Nadal aktualne?
  • Re: Raport...:) Autor: ~troszkę_spokoju [91.94.24.*]
    Pisałem, że może być 10 zł na koniec grudnia jeśli uda im się jeszcze w tym roku zawrzeć jakieś umowy ( podejrzewam, że wystarczyłaby nawet jedna) z którymś z kluczowych partnerów. Np z CSG na sprzedaż amunicji krajom skandynawskim. Albo np. na rozpoczęcie produkcji amunicji w Polsce na licencji CSG przez jakiś wspólny podmiot CSG i PRH. Niemożliwe? W umowie PRH i CSG stoi wyraźnie o wspólnych przejęciach innych podmiotów. Skoro na Ukrainie się dało, czemu nie w Polsce?
    I dalej uważam, że nawet w tym roku może być 10 zł po jakimś zaskakującym infie. Np. wiadomość, że złożyli projekt(y) do programu SAFE i zostały zaakceptowane. A to powinniśmy wiedzieć w grudniu.
  • Re: Raport...:) Autor: ~troszkę_spokoju [91.94.24.*]
    Wiadomo, że do wspólnych interesów produkcyjnych z CSG potrzebuje PRH, poza kompetencjami pieniędzy. Ale tu akurat emisja na taki cel byłaby czymś zupełnie normalnym. I wierzę że wcześniej czy później taki podmiot przy współpracy z CSG w holdingu PRH się znajdzie. Szlaki już przetarte przez PGZ, a kto ją zakładał jak nie Dąbrowski?

https://strefaobrony.pl/ukrainski-przemysl-rozpoczal-produkcje-amunicji-artyleryjskiej-na-licencji-czechoslovak-group/ar/c1p2-28143989
  • Re: Raport...:) Autor: ~Dewajtis [85.146.35.*]
    Zbieram do czterech systematycznie ! Posiadam kasy dużo !
    Jedna rzecz się nie klei.
    Myślę, że słusznie obstawiamy, iż w nadchodzących miesiącach pojawią się tu Espi o grubych umowach.
    Skoro giełda wycenia przyszłość i z reguły "wszystko jest w cenie" to dlaczego papier chodzi w okolicy 3 zł okolic 8-9 zł?
    * chodzi w okolicy 3 zł zamiast okolic 8-9 zł?
  • Re: Raport...:) Autor: ~desideratum [91.94.66.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=oxSwWc3v1DU&list=RDMMoxSwWc3v1DU&start_radio=1
  • Re: Raport...:) Autor: ~Zremb [78.30.82.*]
    Norka gdzie jesteś? Ratuj akcjonariat dobrym słowem buahaha
  • Re: Raport...:) Autor: ~troszkę_spokoju [91.94.16.*]
    Opinia - z tą wyceną giełdy, jeśli chodzi o przyszłość to - jak sam napisałeś " z reguły". Ale nie zawsze :-) Mieliśmy tu popisy ludzi, którzy kochają i wierzą w Zremb. Ale w Polholroz- już nie :-) Choć prezes Zrembu jest jednocześnie wiceprezesem PRH, choc Zremb ma 10 mln akcji PRH I na koniec - choć to PRH jest głową konsorcjum najistotniejszej dotąd dla Zrembu umowy. A przecież akcjonariusze Zrembu są i tak o wiele bardziej jarzący ( albo przynajmniej powinni byc) od większości rynku. To jaka jest wiarygodność "wyceny" tegoż rynku jako całości, gdy ma wyceniać PRH? Mnie tam juz nic nie dziwi, czekam na infa i kupowanie przez rynek faktów.
    Widać rynek nie wierzy w pozytywny rozwój zdarzeń.
  • Re: Raport...:) Autor: ~troszkę_spokoju [91.94.16.*]
    Takie prawo rynku. Po pierwszych dwóch umowach - powiedzmy z CSG I Amerykanami w sprawie kontenerów- rynek "odkryje" PRH na nowo i ludzie kupując po 6 zeta będą pisać, że jak fajnie, że zdążyli kupić przed wzrostami :-) Tego to akurat jestem pewien na 90 procent :-)
    A tak prywatnie - mocarz jesteś ( piszę bez kitu), żeś sprzedał. Ja ileś tam razy dobierałem, ale nie oddałem ani jednej akcji ze strachu, że w każdej chwili może pojawić się info i będzie bez szans na odkupienie. Gratuluję odwagi ( szczerze piszę, bo widzę, żeś niegłupi) i powodzenia.
  • Re: Raport...:) Autor: ~norka [89.228.37.*]
    Masz wzrok słaby...:)
  • Re: Raport...:) Autor: ~Dewajtis [85.146.35.*]
    Jestem pewny wzrosty przed spółką !
    Niestety za małe wolumeny tu chodzą żebym mógł sprzedać swoje akcje, ale jak kurs zanurkuje poniżej 2 zł to uśrednię w górę
  • Re: Raport...:) Autor: ~Michał [109.95.206.*]
    Zacytuję samego siebie, bo Twoja mitomania nie zna wstydu...

"Chłopie...przestań się kompromitować...wypisujesz tu kompletne bzdury juz od czasu RDS...zaśmiecasz to forum...bez odbioru..."
    Błogosławieni ci co nie widzieli a uwierzyli.
    Nikt co nie każe czytać i komentować.
    Najniższa cena po której kupiłem te akcje jeszcze przed zawieszeniem to 39 gr
  • Re: Raport...:) Autor: ~123 [37.31.0.*]
    Cały czas dorzucają na S
[x]
POLHOLROZ 1,48% 2,74 2025-12-05 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.