To się właśnie wydarzyło!
Ale miałaś czuja. Gratuluje.
Złożyli prospekt pod wejście na główny parkiet na GPW.
Czyli na wiosnę, jak już pewnie dostaną miliardy z programu SAFE, będą na GPW a nie NC a tam fundusze.
A to bedzie wtedy największą miliatarna Spółka na giełdzie.
Ulica tu nie zrobi rakiety, ulica przybiegnie jak już rakieta wystrzeli. Pytanie co ma w planach spekuła. To espi bardzo dobre ale w ramach szerszego planu, żeby go znać trzeba się trochę w spółkę wgryźć. Teraz powinno pójść mocne espi o kontraktach i umowa z Northrop jeśli miałoby polecieć na 20-30+. Osobiście mam to gdzieś, mnie interesuje 2-3q 2026. Ale dla zdrowia mogłoby polecieć i odwiedzić rejony pod 18-20pln.
Sądzę, że takie poziomy będą w tym roku.
Przypominam, że już był na 22 zł, ale po serii mega dobrych ESPI - produkcja 40, umowa z Singapurem, umowa z Northon - poleciało w dół.
To teraz powinno choć wrócić do punktu wyjścia i polecieć w górę jak pod koniec listopada/na początku grudnia ogłoszą na ile złożyli wnioski do programu SAFE.
Właśnie o to chodzi, w maju nie ulica zrobiła rakiete, ci co nie mieli mogli wejść jak już mocno ruszyło, takie przeczucia mam że teraz może być podobnie, taka uśpiona czujność i nie z gruszy nie z pietruchy wystrzeli
tym razem masz racje megaptysiu choć frustrat i przygoop jesteś - wydaje mnie sie że to jedna osoba sama ze sobą gada ;) z róznych kont...
takie rzeczy sie widzi po latach zerkania na forum - ale fakt skoro idzie namolna nagonka to i wzrosty idą...
zaangażuj się bo ja tego nie widzę - nie jest zachęta baton 8 tysia tylko popychacz od dołu i tko ;) tak to działa - ty musi uczyłes sie rozgrywki nie w tej szkole ...
Dnia 2025-11-10 o godz. 09:03 ~Zeus napisał(a): > Pitu pitu. Spoldzielnia ułożyła sobie harmonogram ruchów na papierze i teraz odgrywa teatrzyk na forum. Kabarecik trwa. Grajcie dalej huehue.
Czekamy na dobrą okazję do zakupów, bedzięmy zbierć blizej 8,7-9,7 PLN
za tyle ptysiu to ci naprawde nikt nie sprzeda - skoro Forum kupiło za 5 zeta to próby wyrwania z rynku od tych co maja a widzą potencjał to nierealne - posiadaczy za 20- czy 17 czy 15 zeta kupionych to już nie ma bo goopie reaguja szybko i byle wodolejstwo szybko powoduje wysyp.
Po mojemu to próby wytrząsania spadkiem sie skończyły - teraz będa elektrowstrząsy czyli szybkie ruchy celem zmyłki i w pewnym momencie pyk do góry - nie po to grzebali se w dziubkach maren z resztą aby teraz rezygnować - na drobnych zwrostach moż ektoś sie skusi wysypać ale musiałby najpierw kupić ;) - banknoyy leszczom sie skończyły teraz drobniakami operują - spekuła zreszta też - 20 tysia papiera dziennie to smiech w piwnicy ...