Ja myślałem że na bankierze widziałem wszystko. Ale typie przebiłeś dno.
Awans z 3000 na 2000 a ten dorabia teorię że niby jest spoko. A jak gra spadnie na 8000 a później na chwilę wskoczy na 4000 to napiszesz post że awans o 4000 tys miejsc!!! Mamy dowód że gra się sprzedaje.
Bez kitu. Niech temu typowi ktoś wyjaśni że nikt nie kwestionuje że gra się sprzedaje tylko że sprzedaje się bardzo ale to bardzo słabo
Jesteś kolego w błędzie.
Bo jeśli okolice 2000 miejsca to setki sztuk to jeśli dark moon był na startu dwa dni w okolicy 300-400 miejsca to ile wtedy dziennie sztuk schodziło?
Poza tym ranking jest budowany ilościowo i jeśli masz np wyprzedaż świąteczną i ranking 200 a np dziś ranking 200 to uwierz mi się sprzedaż się różni bo zwyczajnie ruch w biznesie jest większy. Ale fajna próba manipulacji.
Masz estymacje i wszędzie pokazuje max 3k kopii. Przez tydzień. To masz 300 sztuk dziennie. Średnio. Połowa tego poszła w pierwszy dzień
4 recenzje na dobe to jakies 200-400 sztuk choragiewko. Wiec wszystko sie zgadza. Pozycja zalezna od regionu widac kupuje glownie Azja. Jak USA sie budza to sprzedaz spada.
Czekaj jak jujubee faktycznie wypuści jakieś poprawki. Pójdzie na 1000 miejsce, zejdzie 300 kopii, z 62 na 65% opinie a tu będą posty jakby faktycznie frostpunka wypuścili xd