Stara komu.. robi inwestorom wodę z mózgu skąd te 20miliardow, jak uwolnią to będzie na rok na załatanie dziury budżetowej nie wiadomo po co i na co .A za 3-4lata płacz i zgrzytanie zębów co zrobiliśmy były dwie świetne spółki a został jeden nie opisany Moloch, bez koncepcji na dalsze działania.Przeciez PZU ma w swoim portfolio już dwa Banki ,PO co mu tak konsolidacja.Tylko obcy wie.
Też nabieram coraz większego przekonania że to próba załatania dziury budżetowej i planów zbrojeń i modernizacji wojska poprzez kreatywna księgowość ładnie ubrane w słowa kompromisu duńskiego, poza tym co to jest 20 mld, to kropla w morzu już na dziś a co to zmieni na planowany przyszły budżet i kolejne lata, niektórzy już piszą o łącznej dywidendzie PZU+Pekao o wartości nawet kilkunastu zł, jak faktycznie Batyr nie podpisze ustaw i tyle z tych mrzonek, komu potrzebne psuć taka fajna spółkę dywidendowa, a może właśnie dlatego, bo pokazała że nawet z wojna za granicami spadła w porównaniu do innych sektorów i spółek bardzo niewiele, chyba że pojawia się nowe pozytywne informacje wtedy się pomysli
No to likwiduj po co komu ta twoja madra decyzja.
Dzieci czy wy macie wiedze o regulacjach kapitalowych...wam sie tylko wydaje ze banki a la polacca sa moxne kapitalowo
Też się nie wymądrzaj, bo w 2018 roku założyli nam w Pkobp ubezpieczenia grupowe na życie, składka 2 razy wyższa niż w PZU, dobrze że nie zlikwidowałam ubezpieczenia w PZU, miałam i tu i tu. Miałam niegroźny wypadek i w PZU bez problemu uwzględnili,a bank miał ostrzejsze obwarowania mimo droższej składki i nie wypłacił odszkodowania,problemy z wypłata miała Też inna osoba u tych samych ubezpieczycieli.