Wielu tu twierdzi ze ostatnia dobra gra od Jujubee to Punk Wars. Punk Wars 90 ocen w 4 lata, Dark Moon w 4 dni. Deep Diving był hitem na Switchu a na Steam ma 90 ocen w 6 lat, Dark Moon tyle w 4 dni Bardzo dobrze oceniany Covid ocen 83, Dark Moon więcej w niecałe 4 dni
Jak widać tempo sprzedaży Dark Moon jest dla tej spółki wyjątkowe. Do tego spółka z zyskiem i bez jakichś obligacji itd w dodatku kilka projektów w drodze o których wiemy.
Przede wszystkim kiedy ogłoszą Dark Moon na konsole bo tam przewiduje super sprzedaż gry myśle na konsolach to spokojnie zejdzie 100 tysięcy sztuk jak nie więcej wystarczy policzyć jaki to by był zysk i gdzie by wyniosło kurs.
Widzę desperaci wymyślają jakieś śmieszne teorie. Robić sukces dark moona porównując to do punk wars ...
Totalna klapa na steam ma być potencjałem na konsole... Wtf
Jedno kółeczko zrobione to teraz chcesz znów kupić akcyjki i zrobić kolejne? Ta sprzedaż to fakty i pokazuje że Dark Moon ma lepszą dynamikę niż wszystkie premiery od lat. Patrząc na śmieszny budżet gry to zwróci się z samego Steama a jeszcze mówili, że planują konsole gdzie będzie dużo większa kaska. Liczyłeś na kilkaset procent i się nie udało czasem tak jest. Mnie kilkadziesiąt wystarczy nie wchodziłem tu po 5 zeta.
Src i KLM nie mają akcji. Pierwszy sprzedał i liczy na kolejne kółko, drugi pewnie akcji nie miał. Znany spekulant zwykle ma tu nicki KLM, Klem, Klemo, itd. Widzą, że gra się sprzedaje więc grają ocenami by zebrać jutro akcje po aktualnym kursie i czekać na wzrosty.
Dlaczego kłamiesz?
W poprzednich wątkach wyraźnie pisałem że akcje mam i nie sprzedaję- ryzykuję.
Z jakiego powodu nie mogę według ciebie obiektywnie oceniać działań spółki?