No niestety tylko krzyk mu pozostał i zmienianie nicków co widzimy od dawna .Niech krzyczy dalej .......Bumech teraz będzie wracał na nowe szczyty bo fundamenty spółki będą rosły coraz mocniej .......przed nami wyniki i kolejne informacje .........przygotowanie hal pod produkcje już ruszyło ......walne wiele pokazało że idą grube zmiany i skok dochodów się szykuje.....
Frog, jutro zjazd misiu i możesz krzyczeć...... ryczeć....niki zmieniać...na pielgrzymki chodzić.... hale produkcyjne budować...klepać te bzdury.... nic to nie da :)
Dnia 2025-11-02 o godz. 09:27 ~Czechowidz napisał(a): > Mści się na forum wypisując głupoty. Robił to już tutaj wielokrotnie. Bardzo cierpi gdy jest ignorowany
Nie krzyczy sobie leszczyk bez akcji waldek/zosta/filantrop/stifler/karol itd......... na peronie 2 zł cóż mu pozostało ......tylko krzyczeć z bólu i zakładać nowe nickiii .......spółdzielni.......i ulica bez akcji na peronie więc krzyki im pozostały .......A przed nami kolejne infa i rozwój Bumecha ........który teraz będzie przyspieszał mocno ........dochody i zyski będą rosły z każdym kwartalem........mamy już listopad i konkretne zmiany w zarządzie i RN a to zapowiedź dużych zmian w spółce ........trzymać się mocno i wypatrywać kolejnych Espi........Bo będzie wiele informacji teraz w Bumechu ........
Jak nie jestem ani za
Spadkam ani za wzrostami to te wasze teksty są serio tragiczne. Jescze moze na początku ktoś mógł się nagrac ale powtarzając to samo od sierpnia to porażka. Ja też mam kupione akcje dosyć drogo i liczę na odbicie ale jak już ktoś chce naganiać w jedną czy w drugą stronę niech się chociaż trochę postara
Ja sprzedałem, także obecnie chcę jak najtaniej kupić i jestem za spadkami a jak już kupię to będę za wzrostami żeby jak najdrożej sprzedać...... ;). Wiesz, o to tutaj chodzi, tak tutaj się zarabia. Jednak moja życzeniowość w tym temacie nie ma żadnego wpływu na obecny kurs. Nagonka przez kółkowiczów i zaklinanie rzeczywistości przez "ubranych" jest tutaj zawsze tylko w jedna stronę.
Dnia 2025-11-02 o godz. 09:27 ~Czechowidz napisał(a): > Mści się na forum wypisując głupoty. Robił to już tutaj wielokrotnie. Bardzo cierpi gdy jest ignorowany
Byłem dzisiaj na peronie i z całych sił darłem japę " 2 złote, 2 złote". Ludzie jadący pociągiem krzyczeli do mnie " zamknij mor...., będzie 100 zł". Pociąg jednak jechał na południe, parę osób z obrudzonymi spodniami wysiadło, ja nie wsiadłem..... :)