Do dnia publikacji wyników finansowych nikt już taniej akcji nie sprzeda.
Ja liczę, że BOŚ osiągnął w 3Q25 zysk netto około 35-40 mln PLN.
Warunkiem koniecznym zakończenia planu naprawczego jest odzyskanie przez bank trwałej rentowności.
Osiągnęli zysk netto za 3kw.2025 tylko na poziomów 6 mln zeta .Nie odzyskali na trwałe solidnej rentowności więc dziś konkretną zwała na kursie. Wkrótce będzie 10 z przodu , wtedy może odkup zrobię.
Dnia 2025-11-13 o godz. 22:09 ~Andy napisał(a): > Osiągnęli zysk netto za 3kw.2025 tylko na poziomów 6 mln zeta .Nie odzyskali na trwałe solidnej rentowności więc dziś konkretną zwała na kursie. Wkrótce będzie 10 z przodu , wtedy może odkup zrobię.
Z rentownością masz rację ale tylko częściowo ponieważ było zapowiedziane że w III kw nastąpi poprawa a IV zdecydowana poprawa i wszystko wskazuje na wiarygodność tych zapowiedzi. Co do kursu, to jestem trochę rozczarowany wczorajszym spadkiem ale ja pakiecik dokupiłem bo widzę tu duże możliwości na niezły zarobek.
Nie zapominajmy że kupujemy/handlujemy "trupem" tzn. Podmiotem w restrukturyzacji. Jesteśmy na dnie a prezes mówi koniec dna odbijamy i wyniki 100% w górę a docelowo jeszcze więcej.