• Nie będę ukrywał Autor: ~adam56 [194.15.120.*]
    że od dnia dzisiejszego liczę na mocną stabilizację kursu powyżej 12,00 a po wynikach miło by zobaczyć 15 +.
  • Re: Nie będę ukrywał Autor: ~Analityk [5.173.218.*]
    Do dnia publikacji wyników finansowych nikt już taniej akcji nie sprzeda.
    Ja liczę, że BOŚ osiągnął w 3Q25 zysk netto około 35-40 mln PLN.
    Warunkiem koniecznym zakończenia planu naprawczego jest odzyskanie przez bank trwałej rentowności.
  • Re: Nie będę ukrywał Autor: ~Andy [5.184.253.*]
    Osiągnęli zysk netto za 3kw.2025 tylko na poziomów 6 mln zeta .Nie odzyskali na trwałe solidnej rentowności więc dziś konkretną zwała na kursie. Wkrótce będzie 10 z przodu , wtedy może odkup zrobię.
  • Re: Nie będę ukrywał Autor: ~adam56 [194.15.120.*]
    Dnia 2025-11-13 o godz. 22:09 ~Andy napisał(a):
    > Osiągnęli zysk netto za 3kw.2025 tylko na poziomów 6 mln zeta .Nie odzyskali na trwałe solidnej rentowności więc dziś konkretną zwała na kursie. Wkrótce będzie 10 z przodu , wtedy może odkup zrobię.

Z rentownością masz rację ale tylko częściowo ponieważ było zapowiedziane że w III kw nastąpi poprawa a IV zdecydowana poprawa i wszystko wskazuje na wiarygodność tych zapowiedzi. Co do kursu, to jestem trochę rozczarowany wczorajszym spadkiem ale ja pakiecik dokupiłem bo widzę tu duże możliwości na niezły zarobek.
  • Re: Nie będę ukrywał Autor: ~Analityk [5.173.158.*]
    Korektę mamy na całym rynku dlatego kurs BOŚ też troche spadł.
    W dłuższym terminie bieżące wahania kursu nie mają żadnego znaczenia.
  • Re: Nie będę ukrywał Autor: ~Mores [5.173.208.*]
    Nie zapominajmy że kupujemy/handlujemy "trupem" tzn. Podmiotem w restrukturyzacji. Jesteśmy na dnie a prezes mówi koniec dna odbijamy i wyniki 100% w górę a docelowo jeszcze więcej.
[x]
BOS 0,98% 10,26 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.