Dnia 2025-10-29 o godz. 10:43 ~zgrywus napisał(a): > ... istnieje pewna opcja , o której niestety nie można pisać ? no cóż pożyjemy zobaczymy jak zareaguje rynek ? :))))))))))))))))))))
P,S. Proszę nie traktować tego jako rekomendację :) jak również jako żart :)
Dnia 2025-10-29 o godz. 10:45 ~zgrywus napisał(a): > Dnia 2025-10-29 o godz. 10:43 ~zgrywus napisał(a): > > ... istnieje pewna opcja , o której niestety nie można pisać ? no cóż pożyjemy zobaczymy jak zareaguje rynek ? :)))))))))))))))))))) > > P,S. Proszę nie traktować tego jako rekomendację :) jak również jako żart :)
monia chłopie, przecież ty nie znasz definicji REKOMENDACJA.
Dnia 2025-10-29 o godz. 12:48 ~Edi napisał(a): > Mogliby dać na Mikołaja 1,13 i adios ,bo kiszonka tu niezła jest
spokojnie :)) jeszcze trochę łajba się pokołysze :)) ale nie czekaj na kogoś że za ciebie będzie inwestował ? :)) skoro być może siedzisz w łajbie ? to pomagaj innym ją ustabilizować :))))))))))))))))))))))
Dnia 2025-10-30 o godz. 09:50 ~zgrywus napisał(a): > Dnia 2025-10-29 o godz. 12:48 ~Edi napisał(a): > > Mogliby dać na Mikołaja 1,13 i adios ,bo kiszonka tu niezła jest > > spokojnie :)) jeszcze trochę łajba się pokołysze :)) ale nie czekaj na kogoś że za ciebie będzie inwestował ? :)) skoro być może siedzisz w łajbie ? to pomagaj innym ją ustabilizować :))))))))))))))))))))))
za kulisami jest rozważana opcja rozbudowy działalności spółki ? być może jest coś związane z przejęciem ?
Dnia 2025-10-29 o godz. 11:00 ~investor napisał(a): > a co mi tam ja tego jeszcze nie kupilem :)))))
hahaha oj nowy sposób na naganianie, czyli podszywanie sie pod inny nick "investor".~investor [91.94.100.*] 2025-10-29 11:00 Investor tutaj jest tylko jeden, pajacują już maksymalnie zgrywus vel grzechu,monia daj sobie luza :))))))))))))
ciekawe w listopadzie kiedy będzie info ? bo to że będzie to bankowo , ciekawe czemu jeszcze zwlekają ? czyżby jeszcze sprawa nie dogadana ? :)))))))))))))))
Rozwalające jest to że jak wrzucą jakąkolwiek informacje to zgrywus będzie mógł odtrąbić sukces oraz udawać osobę która "wie", i to nie ważne czy to będzie złe czy dobre czy nawet neutralne info. Ten typ działania mają cygańskie wróżki więc jego wypociny mają dokładnie tyle samo wspólnego z rzeczywistością.
Dnia 2025-10-30 o godz. 15:00 ~poi napisał(a): > Rozwalające jest to że jak wrzucą jakąkolwiek informacje to zgrywus będzie mógł odtrąbić sukces oraz udawać osobę która "wie", i to nie ważne czy to będzie złe czy dobre czy nawet neutralne info. Ten typ działania mają cygańskie wróżki więc jego wypociny mają dokładnie tyle samo wspólnego z rzeczywistością.
i tu się mylisz ! Mi to zwisa co myślą o Moim nicku inni ! Zegnam !
Dnia 2025-10-30 o godz. 16:08 ~zgrywus napisał(a): > Dnia 2025-10-30 o godz. 15:00 ~poi napisał(a): > > Rozwalające jest to że jak wrzucą jakąkolwiek informacje to zgrywus będzie mógł odtrąbić sukces oraz udawać osobę która "wie", i to nie ważne czy to będzie złe czy dobre czy nawet neutralne info. Ten typ działania mają cygańskie wróżki więc jego wypociny mają dokładnie tyle samo wspólnego z rzeczywistością. > > i tu się mylisz ! Mi to zwisa co myślą o Moim nicku inni ! Zegnam !
PS jakiego nicku byś nie użył ? to dla Mnie jesteś tylko domkiem wesz :)))))))))))))))))))))))))) chyba iesz jak się nazywa taki domek ?
Zawsze używam tego samego nicku nie tylko w wątkach 3rg ale na całym forum bankiera. Nie jestem jak ty i cała reszta opłacanych trolli co piszą sami ze sobą pod różnymi adresami ip i różnymi nickami.