co oznacza że spółka nie rozwija się tak jak planowano. Wygląda na to że kurs był mocno podbity i teraz z uzasadnieniem spada. Dla nas akcjonariuszy nie są to słodkie cukierki ale raczej gorycz - szczególnie dla tych jak ja co dokupywali akcji płacąc za nie za wysoką cenę tak jak w moim przypadku średnio 38 zł Teraz czekamy więc na raport z dnia 6 listopada br.
Dnia 2025-10-29 o godz. 09:43 ~Marco1981 napisał(a): > Mogłeś jeszcze napisać, że rekomendacje są na 40,50 zł i 43,80 zł. Poczekaj kilka miesięcy i odzyskasz swoje pieniądze, nie załamuj się.
Powiem więcej, będzie zarobiony ale pod warunkiem że akcji nie sprzeda . A nawet zachęcam do dokupienia bo to dobry papier.
Dnia 2025-10-29 o godz. 12:58 ~adam56 napisał(a): > Dnia 2025-10-29 o godz. 09:43 ~Marco1981 napisał(a): > > Mogłeś jeszcze napisać, że rekomendacje są na 40,50 zł i 43,80 zł. Poczekaj kilka miesięcy i odzyskasz swoje pieniądze, nie załamuj się. > > Powiem więcej, będzie zarobiony ale pod warunkiem że akcji nie sprzeda . A nawet zachęcam do dokupienia bo to dobry papier. >
ktoś mocno wychodzi z tego dobrego papieru, pożyjemy jak spadnie niżej może dokupie.
Nie wiem czy wchodzi czy wychodzi.
Jak na dzisiejszą sesję to i tak nie ma masakry - przyglądałem się i dosyć dziwny przebieg można było zaobserwować na GPW.
Zobaczymy co przyniesie jutro