Śmiech na sali z tymi podbitkami ale pisałem że tak będzie. Będą one coraz mniejsze i z niższych poziomów. Komus napewno udało się wykręcić jakieś kółeczko i parę stówek dniówki wpadło. Brak słów tylko na to że przed sesją naganiacze podawali fałszywe info o mega espi żeby tylko nagonić na zakup ale im nie wypaliło co nie zmienia faktu że popełniali jawne przestepstwo. I że moderator nie kasuje takich wpisów ? Pisałem że jak pojawił sie obserwator bo będa spadki i pewnie jeszcze dzisiaj bedzie na czerwono. A już miałem nadzieję że uda się z tego wyskoczyć chociaż z minimalnym zyskiem. I co daszek pod co to było grane ? Bo ani zmiany nazwy ani jakiegos mega espi nie widac. Widac za to podbitki i wywalanie akcji. Ciekawe kto opuszcza pokład ?
Czekam już dwa miesiące i dalej nic. Zaczyna mi się wydawać że predzej będzie zawieszenie niz jakies konkretne wybicie kursu. Biorąc pod uwagę że mamy w akcjonariacie Ragnar to może myć różnie. Chyba knf zaczyna prześwietlać transakcje na spółkach które ma w portfelu.
Nie mam noża na gardle więc nie zamierzam wychodzić ze stratą. Uważasz że wszystko jest okej jak od jakiegos czasu są tylko podbitki i spadki i coraz to niższe poziomy ? i wycie naganiaczy przy podbitkach i jeszcze tej samej sesji na czerwono. I te wypisywanie dzisiaj o 3 zł i jawne kłamstwa od wczoraj o grupie niewiadow. I rano i mega espi ? Tak jest od dwóch miesięcy a kurs tylko leci w dół. Emisji miało nie być i była pożyczka na dwa miliony a teraz się okazuje ze jednak emisją jest potrzebna. Plany spolki są ambitne i chciałbym żeby coś z tego wyszło ale kurs wskazuje na zupełnie co innego.