• Spadamy i... Autor: ~Maras [46.112.238.*]
    Ubijamy dno. To ulubione 'zajęcie' tej spółki
  • Re: Spadamy i... Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.144.*]
    A czego sie spodziewaliscie? CEO w wywiadzie powiedział, ze maja wyniki... Rozumiecie znaja wyniki. Ale czekaja na wyniki z dluzszej obserwacji... To wystarczy. Zeby stwierdzic ze jest jedno wielkie dno. Pomyslcie, maja wyniki, ale kurs nie reaguje... Nie reaguje bo? Na pewno wyniki sa zaje..znakomite :-)
  • Re: Spadamy i... Autor: ~Ehhhh [213.14.73.*]
    Aaa jest źle dlatego kurs idzie do góry - to ma sens. Ehhhh
  • Re: Spadamy i... Autor: ~dr [83.8.250.*]
    Ja bym nie ryzykował , już zapadł wyrok jest źle....... wywalam akcje i się nie męczę . Chyba że nie mam akcji i siedzę na forum i kraczę bo mnie to kręci...... nie ma nic lepszego jak świadomość że ktoś umoczył . Nie sądzę aby wiedza o badaniach była znana szerokiej kadrze w firmie i łącznie z facetem z ochrony rzucą się aby podkupić pakiecik .
  • Re: Spadamy i... Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.144.*]
    A na podstawie czego takie sadzenie? Ktos analizowal wyniki, ktos je czytal, itd. Mimo tego nie ma to wpływu na kurs... KNF zarznal w Polsce insider trading chyba :--))
  • Re: Spadamy i... Autor: ~Nasaya [5.184.233.*]
    Jak każdy liczy na wyniki petarda, to jest w błędzie, nie mogą tak zrobić że ogłaszają wyniki że są petarda. Najpierw robi się grunt pod inwestycje i później ogłasza się wyniki, jak się będzie miało dobrych inwestorów.Ryvu wystrzeli jak będzie gotowe, ja trzymam dobry pakiet i tego się będę przymal
  • Re: Spadamy i... Autor: ~dr [83.8.250.*]
    Dokładnie , ja mam dobry pakiet , jestem cały jeden procent na zielono i trzymam . Patrząc na kalendarz wydarzeń to ten miesiąc będzie pierwszym z kluczowych dla kursu spółki .
  • Re: Spadamy i... Autor: ~Maras [46.112.194.*]
    Spółka jest mistrzem w uklepywaniu dna. Może w końcu uklepie na atrakcyjnym poziomie.
  • Re: Spadamy i... Autor: ~Nasaya [212.59.231.*]
    Ja mam prawie 15% zysku
  • Re: Spadamy i... Autor: ~Maras [46.112.232.*]
    Czyli papiery trzymasz ok pół roku. Średnia stopa zwrotu jak na ten czas na giełdzie ale przynajmniej nie straciłeś.
  • Re: Spadamy i... Autor: ~Nasaya [212.59.231.*]
    Ja raczej robię na zasadzie, wkładam kapitał i czekam i dokupuje jeżeli jest okazja. Tu takiej nie było, w szczycie trochę sprzedałem żeby na innej zarobić szybciej i więcej. I na dobrze mi to wyszło
  • Re: Spadamy i... Autor: ~Maras [46.112.232.*]
    To super, że Ci się udało
[x]
RYVU -5,06% 18,00 2026-05-22 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.