Fenomenalne obroty dzis hi na Beefsanie!jedne z najnizszych w historii,widac jak olbrzymie zainteresowanie inwestorów jest tą spółką,tylko pewnie ci u wladzy handluja akcjami tej spolki,zainteresowanie wzrosnie zapewne juz niebawem takze inwestorow indywidualnych,no zobaczymy,sam ciekaw jestem.
no i wlasnie ten obrot sprawia ze jestem spokojny, malejacy, wkrotce wystrzal bedzie, pod nowa strategie, czekam do konca wrzesnia jak sie nie ruszy wywalam od razu
z 17 wrzesnia info, "Wspierałby on również m.in. ZM Mysław, które mają problem z pozyskaniem finansowania, koniecznego do odbudowy zakładu i utrzymania swojej pozycji na rynku. Myślę, że to może być dobry pomysł, aby Beef-San stał się spółką finansową – ocenia Lucjan Pilśniak. Na razie zarząd Beef-Sanu nie ujawnia szczegółów tego projektu. Znajdą się one w strategii, która zostanie opracowana najpóźniej w przyszłym miesiącu."
wiec strategia niekoniecznie we wrzesniu ale moze byc w pazdzierniku. Pytanie do wrozki z sanoka, kiedy to bedzie?