Zostań lepiej gościu na tych swoich centymetrach, bo jak próbujesz coś minimalnie merytorycznego napisać to nie wiadomo czy się śmiać.
Ja też nie jestem zadowolony z sytuacji spółki, ale trzyma mnie na niej m.in. jeszcze to, że przy tych 13 zł jest jednak stały popyt na papier. Reasumując lepiej poczekać na jakąś podbitkę nawet jak chcę wyjść z papieru a nie oddawać go na minimach.
Przy 13cm masz stały popyt na papier xdddd dokładnie bo ktoś dokłada tyle na ile popyt pozwala, bo nie chce taniej sprzedawać niż te 13cm. Jak ty takich rzeczy nie rozumiesz, to nie dziwię się że masz -50% na papierze xdddd i jeszcze innych pouczał swoimi mądrościami xddd
nie wiem czemu wstrzymują espi z datą PS4 DDS1, ale powinna być lada dzień. A z niespodzianek to po festiwal dem steam może pokazą trailer DDS3 i kartę steam. Tak było w przypadku DDS2 w roku 2022, że w październiku. Demo RT2 prawdopodobnie festiwal steam luty 2026. P. Michał powiedział na pokazie, że demo pokazą na festiwalu poprzedzającym premierę, skoro premiera Q2026. W międzyczasie konsole DDS2 (bez Ultimate, wiec cała kasa do Movie). Oczywiście największą niespodzianką byłaby jakakolwiek ugoda z S1.