Zresztą już pół roku temu mówili że mają grywalne demka, kto słuchał wywiadów wszystko h na YouTube :) nieźle czyli jak 2dema to premiera listopad bądź grudzień by trochę ok grać te demka i dobrze bo by Battlefield 6 wziął nam sporo zysku z gry a tak im się znudzi przez miesiąc dwa gra i kupią nasza potem :D
Dziękujemy za odwiedzenie nas na Tokyo Game Show 2025 i zagranie w demo Into the Fire. Jesteśmy podekscytowani otrzymaniem tak dużej dawki Waszej pozytywnej energii!
Miło było usłyszeć, że gra Ci się spodobała i porozmawiać o wersjach demonstracyjnych wersji online, nad którymi pracujemy. Bądźcie czujni!
PS Wielkie podziękowania dla AMD za sprzęt najwyższej klasy!
Posłuchaj sobie wywiadów na YouTube ol1-2h na 3kanalach w tym roku i 1bodajze w grudniu zeszłego roku. Mają min. 2grywalne demka nie tylko 1 - mogli je dawno wypuścić ale po testach pisalli na discord że puszcza demko, a testy się już skończyły widocznie chcieli poprawić by było świetne bez błędów i dodali nowe pomysły do gry które podrzucili im testerzy gry w ich siedzibie firmy podczas testów o czym też informowali wpisem na Facebooku. Wystarczy wszystko czytać oglądać to będzie IE na bieżąco z tematem i nie byłoby tych pytań z waszej strony.. :)
Zapraszam na kanał Starward na DISCORD tam wkleiłem wszystkie wywiady z szefem wyręczając ich, bo oni nic nie wkleili sam musiałem ich wyręczyć. Trzeba szperać codzien youtube różne kanały o grach to się znajdzie wywiady z nimi:) ja czekam kilka tygodnie po premierze i oddaje czekam na powtórkę z 11bit jak mówiłem zadowoli mnie ok 70zl a wy se sypcie niżej jak wam taki marny zysk starczy to już wasza sprawa :D ps. Porównajcie sobie chociażby Starward z balonem Onemore pod względem kapitalizacji i wyników jesteśmy ok 7x tańsi od nich gry się podobnie mogą sprzedać my jesteśmy bez długów absolutnie, oni mają trochę długów wycenę ponad 150mln mają my tylko 26mkn a u nas zysk może wynieść ja stawiam na 10-20mlnnz Into the fire co da c/z 1-2 wskazcie mi lepsza bardziej perspektywiczna spółkę nie ma takiej czekamu na hicior i oddajemy po 70-100zl za akcję przynajmniej ja oddam innym jeszcze w grudniu tego roku :D