wszystko fajnie pięknie tylko zastanawiam się co dalej, czy trzymać ze 2 lata i zabierać sowitą dywidendę czy oddać tak bezpiecznie 110zł Wiem że pęknie to magiczna 100 i sporo nawet przekroczy.... dużo za tym przemawia, jakie jest wasze zdanie ? moje wszystkie znaki na niebie wskazują wzrosty prezes wskazuje wzrosty rekomendacje są na okolice 100
Tu chyba powyzej 100 to nikt nie wie co sie zadzieje. Trzeba czekac do wynikow. Jesli beda lepsze niz prognozy i poprzednie to jest szansa na 140 a nawet tam gdzie linia trendu wiec okolice 155-160. To tylko i wylacznie jak wyniki pozytywnie zaskocza + zaskocza nas dywidenda nie wiem 7-8pln. Jesli wyniki beda slabe sie zapewne cofniemy do 80zl. Jesli beda stabilne bez fajerwerkow obstawiam przedzial 100-120zl i wtedy albo akumulacja albo dystrybucja grubasow pod przyszle wieksze badz mniejsze zyski. Pamietajcie ze grubasy juz wiedza co i jak bo maja podkupionych ludzi w zarzadach i ksiegowosci. To moje skromne zdanie. Poki co trzymam. Mam 6235 akcji bo czesc musialem sprzedac pod inna inwestycje. Srednia 63zl. Hej