Zobacz jakie były dziś niskie obroty. One nie potwierdzają tego niewielkiego spadku. Ja sobie dziś w ostatniej transakcji dokupiłem 4,9k sztuk i jakby nie to to volumen byłby niecałe 21k. Na razie spokój bo nic takiego się nie stalo choć po czwartkowej sesji byłem przekonany że w piątek też pójdzie w górę. Co ciekawe to dziś była okazja aby ktoś rzuciił większy pakiet i zdołował kurs poniżej 0,2650zł ale nic takiego nie było. Nikt nie chciał oddać akcji Huba nawet po 0,2680zł. Tak więc kosmetyczny spadek. Silne ruchy wzrostowe rodzą się w bulach. Giełda też uczy pokory ale też trzeba być cierpliwym. Myślę, że przyszły tydzień będzie na wyraźny plus.
Dnia 2025-09-27 o godz. 10:25 ~Luigi napisał(a): > Słuchajcie maliniaka on rekomenduje 19gr. No ale to 19gr zależy od kontekstu
W tym towarzystwie ty jeden nadal nie napisałeś nic od siebie: ani o spółce, ani o wykresie, ani o cenie akcji :))) Może w sobotę ci się powiedzie uruchomić umysł, co ?
Ty za to od paru lat pisałeś o 19 groszach, 15, czy nawet 12 i najtaniej w tym czasie było 22. Przez parę tygodni się pobujało w zakresie 22-25, a potem poszło pod 40, następnie spadło, ale nie poniżej 25. Nie wiem czy wykresy rcicho się sprawdzą. Ale podbitka pod 35 w tym roku jest możliwa moim zdaniem, choć to takie 50/50 tutaj na Hubie. Nikt nie wie co tu będzie, nie wie rcicho, a tym bardziej nie wiesz ty. Po prostu piszesz jedno i to samo od paru lat.
Dnia 2025-09-27 o godz. 14:21 ~Roz napisał(a): > Ty za to od paru lat pisałeś o 19 groszach, 15, czy nawet 12 i najtaniej w tym czasie było 22. Przez parę tygodni się pobujało w zakresie 22-25, a potem poszło pod 40, następnie spadło, ale nie poniżej 25. Nie wiem czy wykresy rcicho się sprawdzą. Ale podbitka pod 35 w tym roku jest możliwa moim zdaniem, choć to takie 50/50 tutaj na Hubie. Nikt nie wie co tu będzie, nie wie rcicho, a tym bardziej nie wiesz ty. Po prostu piszesz jedno i to samo od paru lat.
Było 20 groszy z końcówką 18 czy 19. Fakt był taki, że forum w tamtym momencie zamarło :) Istotą kursu jest to, że kwit - poza czkawką o której napisałeś - ma trend spadkowy od kliku lat, co stanowi o tym, że mam rację. Gdy przez kolejnych 4-5 lat z miesiąca na miesiąc cena będzie wyższa i wyższa ( nawet ciut wyższa ), może wyjdzie. że nie mam racji.
Dnia 2025-09-28 o godz. 09:06 ~InżynierMaliniak napisał(a): > Dnia 2025-09-27 o godz. 20:44 ~Klakier napisał(a): > > Cwaniaczku 19 groszy gdzie jest prognozowałeś nawet 12 groszy a ja ci cwaniaczku wierzyłem > > > pokaż ten wpis, bo ci nie wierzę.