• Zenekk prawdziwy samarytanin z ciebie Autor: ~kris [185.34.76.*]
    Dzięki za to że martwisz się o nasze pieniądze ale może wyśpij się bo może idziesz do pracy na nockę
  • Re: Zenekk prawdziwy samarytanin z ciebie Autor: ~Zenekk [194.15.120.*]
    Dnia 2025-09-21 o godz. 19:22 ~kris napisał(a):
    > Dzięki za to że martwisz się o nasze pieniądze ale może wyśpij się bo może idziesz do pracy na nockę

Ja się martwię o twoje pieniądze?!
    Czyś ty z byka spadł?!

Trafiłem na firmę wydmuszkę, która nie ma kosztów ogólnego zarządu, która nie ma gotówki w kasie, ale za to ma PATENT.

Lubię patrzeć z peronu, jak owce pakują się do wagonów. Tratując się wzajemnie. Jest hasło: patent, glejak, rak mózgu i już owce straciły duże kawałki mózgu
  • Re: Zenekk prawdziwy samarytanin z ciebie Autor: ~Oley53 [178.215.207.*]
    P. Zenekk gdybyś chciał zainwestować , to którą wybrałbyś spółkę READGENE czy SDSOptic a może inną w aspekcie zbliżającej się poważnej korekty na rynkach światowych ( oczywiście najlepiej mieć gotówkę).
  • Dwie kolejne śmieszne spółki Autor: ~Zenekk [194.15.120.*]
    Dnia 2025-09-21 o godz. 20:04 ~Oley53 napisał(a):
    > P. Zenekk gdybyś chciał zainwestować , to którą wybrałbyś spółkę READGENE czy SDSOptic a może inną w aspekcie zbliżającej się poważnej korekty na rynkach światowych ( oczywiście najlepiej mieć gotówkę).

ReadGen?
    Ta spółka, która żyje, wegetuje z naciągania pacjentów na kompletnie niepotrzebne im badania?
    Ta spółka, która naciąga inwestorów na jakieś dwadzieścia kilka patentów z zakresu onkologii, których nigdy nie skomercjalizuje, bo ich nigdy skomercjalizować się nie da?

SDSOptic nie znam.

• Re: Dwie kolejne śmieszne spółki Autor: ~Oley53 [178.215.207.*]
    Dzięki za Twoje opinie.
  • Re: Zenekk prawdziwy samarytanin z ciebie Autor: ~Marta [5.173.48.*]
    Leszcze i groszołapy inwestujcie w Enetherum i Solanę. Pisałam już wam to dwa lata temu.
[x]
MEDICOBIO 0,00% 0,49 2025-11-28 14:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.