• Wyniki !!! Autor: ~ludwik [188.33.12.*]
    takie wyniki i zaraz na minusie brawo.
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~Marzyciel [31.61.252.*]
    Ech, oczyma wyobraźni widzę PLN 0,50 dywidendy w przyszłym roku. Ależ to by było piękne!
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~Gość [5.173.154.*]
    Uwazam, ze to realny scenariusz dlatego bede dokupywał w miarę możliwości to będzie dodatkowy zastrzyk do emerytury
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~taa [84.234.124.*]
    Dnia 2025-09-02 o godz. 09:52 ~Gość napisał(a):
    > Uwazam, ze to realny scenariusz dlatego bede dokupywał w miarę możliwości to będzie dodatkowy zastrzyk do emerytury

to śmiało, wystawiłem parę tysi wszystkie poniżej 3,80, jak Ci braknie to wystawie kolejną partię
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~Gość [5.173.154.*]
    Dobra. Kwestia czasu to w końcu ruszy. Podobnie miałem jak Asbis kosztował około 2 zł i się pozbyłem i mam nauczkę. Sprzedaj nie męcz się
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~taa [84.234.124.*]
    Dnia 2025-09-02 o godz. 10:02 ~Gość napisał(a):
    > Dobra. Kwestia czasu to w końcu ruszy. Podobnie miałem jak Asbis kosztował około 2 zł i się pozbyłem i mam nauczkę. Sprzedaj nie męcz się

od wczoraj próbuję - to nie jest takie łatwe przy płynności jak w warzywniaku
    a od około 3 lat można czytać tu takie teksty że zaraz to ruszy. no i od 3 lat rusza. Zaraz jakiś desperat kolejny raz napisze o Indiach, Atomie Zbrojeniach i Marsie
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~Nowicjusz [78.30.100.*]
    A jednak ,jest kilka osób drobnicy,które podbierają.
    To powoli rozdziobią te pozostałe akcje,czas zrobi swoje.
    Strategia i konsekwencja w cenie.
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~Patentus [83.20.230.*]
    Takie dobre wyniki nie przejdą bez uwagi. Na razie udają obojętnych. Uderzą niespodziewanie.
[x]
PATENTUS -2,19% 3,58 2025-11-14 16:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.