Na pepco też takie młoty były co namawiały do sprzedaży po 14 a poszło pod 24 także zastanówcie się czy słuchać takich naganiaczy ccc z 40 na 240 i tak samo pisali. Jest okazja trzeba uśrednia i czekać a czy bujnie mi z 15,20 do 14,10 czy pójdzie na 17,20 bez znaczenia nie oddam nawet po 19
A dlaczego sa przytaczane społki które wystrzeliły? O tych co zaliczyły zjazdy już nie wolno pisać i porównywać? Przykład choćby HAWE,taka miała byc świetlana przyszłość światłowodów że aż spółka znikła z notowań ,hahahh
Przyrównywać hawe do blue chipów hahahaha odwiedź lekarza :) najlepiej proktologa wiesz co tu będzie i jak masz krótkie to zamykaj już jutro niedecyzyjne posiedzenie :) później wtorek środa przyszła decyzyjne shorty będzie boleć głowa hahahah
A co mnie ten msc interesuje ? Nie jestem tu na 2-3-5 dni ani 2-3 msc sprzedam po 25! I bedzie szybciej niz mysle a w tym tyg bedzie okolice 15,5 na koniec tygodnia w przyszłym moze byc 17 po obniżce stóp
Chyba zapomniałeś jak zareagowal na ostatnią obnizkę,hahah Jeśli tym razem bedzie podobnie to mamy 13 z przodu i możesz se zaklinać rzeczywistość ile chcesz
Szorty wywaliły w ostatnim czasie w rynek 500 tys akcji, a robią to nadal więc mają już 5 mln akcji do oddania. Nic tylko dobierać po trochę, oni muszą odkupić a do tego czasu trzeba się dobrze przygotować i napchać portfel akcjami. Nie przejmować się wahaniami kursu..Pozdro
Beka z Mietków co wieszczyli 16+ do końca tygodnia, tu za chwilę 14 będzie wspomnieniem i będzie z tą swoją średnią 14,90 ze 40% na minusie. Leci jak kamień w wodę bez żadnej korekty, zobaczymy co z szafy wypadnie
Czy teraz przeprosicie ludzi którzy przez was stracili pieniądze i przyznacie mi rację? W giełdę trzeba umieć a nie tylko mieć pobożne życzenia. Tango down w dalszym ciągu, jutro rozmieniamy 14. Fibo 38 teraz na drodze, czyli jakieś 13,40.
Ha widzę ze sprzedałeś papiery i naganiasz bo mozna zebrać niżej. Na 13,80 widzę mocne wsparcie ale 14 to jest mocne psychologiczne wsparcie i powinno wytrzymać. Będzie zależeć od sytuacji na rynku bo mamy korektę, która moze zejść na 2650 pk.
No i długo posiedzisz, wystarczy prześledzić jak tu at działało w przeszłości, takie wskaźniki zapowiadały zawsze duże spadki. Wszystkie średnie, wsparcia i kanały połamane jak zapałki bez żadnej próby obrony, jutro jak Ameryka znowu będzie handlować to 14 pęknie jak suchy patyk. Przy 9 faja ci zmięknie i może wtedy ludzi przeprosisz