Jak wprowadzą nowe akcje,to zainteresowanie teraz będzie może że 20% a nie jak ostatnim razem,że rozeszły się jak świeże bułeczki, inwestorzy nabici w butelkę
Co na to poradzić.......?
Uśredniać dalej,ale ileż można.....
Pewnie znowu wyskoczą za jakiś czas z PP i będzie mrożenie kasy na 2 lata,ciekawe na co wymyślą zbiórkę,może ma fermę drobiu,żeby był nawóz pod marychę,która miała rosnąć w galerii
Wpadłem tutaj po kilku latach i widzę,że nadal Zarząd robi w konia inwestorów Całe szczęście że sprzedałem wszystko po 3-3,6 zł nawet z małym zyskiem chociaż pierwsze akcje kupowane miałem w okolicach 7 zł Gdy już miałem stratę ok 70% a kurs był poniżej 2 zł....ustednilem sobie ale zakupem prawie 100 tyś akcji czyli 4 razy tyle co miałem Dzięki temu moja średnia zbliżyła się do średniej tego dnia a dzięki zakupowi takiej ilości kurs skoczył ponad 100% Na szczęście inwestorzy czekali na dobre informacje o spółce i zakupy takiej ilości przyjęli jako znak że info będzie super Dzięki temu sprzedałem wszystko w ogromnych pakietach,żerując wszystkie akcje nawet wychodząc na plus kilka tyś zł PS Uśrednianie małą kasą to wyrzucanie kasy w błoto Kup tyle akcji żeby po zakupie Twoja średnia była zbliżona do kursu i sprzedaj