Pod list intencyjny poszło na 3,8 a jak go zrealizowali jest już sporo mniej niż połowa. Podejrzewam że pewnie już ustalona emisja dla szwagrów po taniości bez pp i dlatego tak leci w dół aby cena była chociaż zbliżona do kursu. Pewnie sporo poniżej 1zl jak znam wały na nc:( tu śmieszna kapitalizacja podskoczy nie ceną akcji tylko ich ilością. Ktoś ciągle zrzuca w lewo a z prawej nikt nie bierze. Ja już mocno w plecy. Kolejny bankomat na nc.
Popatrz tak - było przez długi czas około 1 zł, a jest 1,4 zł - ale realnie dopóki spółka nam nie udowodni, że są coś warci (nie mówię o „opowiadaniu” i nawijaniu makaronu, tylko o twardych faktach w postaci kontraktów) to kurs będzie się obsuwał - zawsze tak jest, że ci co kupują na podbitkach i myślą, że jeszcze szybko urośnie później powoli opuszczają pokład ze stratą. Ja cierpliwie czekam. Faktyobronia się same - bo jeśli będą oczywiście
to takie poklepywanie się po plecach przy coraz większej stracie. Jak spadnie na 0,10 zł to też tak będziesz pisał? Że będziesz cierpliwie czekał? Spółka nic nikomu nie musi udowadniać a tym bardziej nie jest to żadnym gwarantem wzrostu I nic się samo nie obroni. kolega Świeżak na naszej giełdzie widzę
Naprawdę trzeba mieć tytanowe jaja żeby tu wysiedzieć.Jak można się tak katować mając takie akcje.To samo tyczy się takich wynalazków jak Vakomtek,Garin,Immersion.Życze powodzenia
Kuba, z ciekawosci - z czego wynika Twoja wiara w te spolke? Detalion nie potrafil robic gier i na nich zarabiac, wiec zostala przejetyla gotowa struktura gieldowa. Skad pewnosc, ze ten zamysl wypali? Jezeli sie nie myle masz tego naprawde duzo. Zakladasz tez scenariusz kiedy nie bedziesz w stanie z tego wyjsc, bo plynnosci tu brak?
Tak, np. w tej chwili mam taką sytuację - mam tego dużo i nie mogę wyjść. Ale jestem po rozmowach z kim trzeba, wsadzam ręce pod tyłek i poczekam te 2 lata na realizację strategii. Z rozmów wygląda to dobrze. Zobaczymy, czy założenia będą realizowane.
Jakub, jako można by rzec "sąsiedzi" bo mieszkamy blisko siebie powiedz mi tak szczerze ile poniżej złotówki masz zamiar zrobić zakupy (bliżej 50 gr czy wyżej) bo do końca listopada planuje skończyć budowę ale będę musiał sprzedać EUCO albo Volarie bo mi trochę braknie a od nowego roku myślę Ci pomóc utrzymać kurs żebyś sam całego tortu nie zjadł
Te 0,5 zł moim zdaniem jest nierealne - obstawiam, że może muśnie 1 zł i się odbije - zobaczymy kiedy pierwsze infa poleca, bo moim zdaniem od tego momentu kurs na stałe zmieni kierunek i powoli spółka będzie nabierała wartości. Emisja moim zdaniem jest tu możliwa, bo w kasie pustki, a za coś trzeba działać… mam tylko nadzieję, że jeśli będzie to z PP, z poszanowaniem dotychczasowych akcjonariuszy, ale to jest NC i różnie na nim bywa… Bossek - czy bym teraz Volaria sprzedawał? Ja bym się chyba bał, żeby nie przegapić zmiany trendu. Ale to tylko moja opinia i równie dobrze pierwsze efekty pracy nowego zespołu mogą być widoczne dopiero po Nowym Roku - tu każdy musi podejmować ryzyko wg własnego uznania.
Sprzedałem dzisiaj 20K EUCO, po średniej 3.5 ale serce mnie boli że każdy wzrost tutaj szybko opada, teraz miejmy nadzieję że coś zacznie się dziać w najbliższych latach :) bo szczerze wolałbym scenariusz stabilne 90gr niż wahania 1.2 do 2 zł