Dnia 2025-08-20 o godz. 10:12 ~Mike napisał(a):
> Musisz się wreszcie zdecydować na jakąś wersję ale wiem że raczej ciężko się tego po tobie spodziewać
Rozumiem, że pieszesz do mnie.
Skoro, tak analizujesz moje wątki/posty, to powinieneś być konsekwentny w czytaniu, chyba, że masz problem z czytaniem ze zrozumieniem.. Mój post poniżej, powinien dać ci myślenia, choć wiem, że to będzie dla ciebie zbyt trudne..
Moja rada na przyszłość, wystarczy kliknąć pod ramką zakladkę- Zacytuj wiadomość na którą odpowiadsz-, komunikacja wtedy staje się bardziej oczywista, a nie oparta na domyslach... ;;))
Zobacz wątki dotyczące Klabater SAZobacz profil Klabater SAAutor: ~daszek [171.22.91.*] 2025-08-12 20:49
Opublikowano przy kursie: 1,49 zł , zmiana od tamtej pory: 6,04%
Re: Będzie sypanie- trzymajcie się... ;)
Zgłoś do moderatora Dnia 2025-08-12 o godz. 20:07 ~daszek napisał(a):
> Hmmm, Nowak Fundacja Rodzinna mocno skraca pozycje w Immgames. Ragnar skraca pozycje na EUCO.
> Czyżby kierunek przeplywu był oczywisty?
> Trzeba śledzić uważnie komunikaty... ;)
Drobna refleksja wieczorową porą..
Jeżeli okaże się dziś, jutro, że nie wypłynie żaden komunikat o skracaniu pozycji przez Nowaka, choć wiele na to wskazuje, że 4,5 sierpnia, to była jego aktywność podażowa, to sytuacja w kontekście wychodzenia Nowaka z Immgames i Ragnara z EUCO staje się chyba oczywista i powoli wychodzimy z chaosu dzialania tych dwóch podmiotów.
A jeżeli będą komunikaty o skracaniu pozycji przez Nowaka na w/w sesjach, to tylko spotęguje chaos i domysły, co do dalszego rozwoju ich poczynań na Klaba.
Dla mnie oba scenariusze potwierdzają, że Nowak jak i Ragnar zadomowią się na jakiś czas w akcjonariacie i będą tu na przyczepkę, pod nową strategię, pytanie tylko kim jest ten trzeci.. ;)
Domysłów co nie miara i tyleż wlożonego wysiłku z ich strony( kupno, sprzedaż, ponownie kupno), aby mocno zniechęcić ludzi tymi zagrywkami...;)
Nie pękajmy, na nudę nie możemy narzekać.. ))