• 2001 Acciona placila 14 PLN za Akcje MSW Autor: ~ELEKTRIM [37.47.207.*]
    teraz uwzglednijcie inflacje i wartosc pieniadza w czasie to powinno byc w wezwaniu ok 50 PLN

Mostostal Warszawa: Elektrim zwleka z podjęciem decyzji - Bankier.pl 
  • Re: 2001 Acciona placila 14 PLN za Akcje MSW Autor: ~asad [37.225.13.*]
    14 zł to płaciło PZU jak kupowało akcje co ma, cos ci sie pokręciło kolego. kuluarowo proponowali 12 zł PZU by im odsprzedali pakiet by zdjąć ich z giełdy -niestety a może stety byla odmowa -gdy teraz cena jest 7-8 zł-PZU i tak nie uśrednia, ale też nie sprzedaje -wiec nie znane są ani jedne ani drugie działanie PZU. Ja na ich miejscu bym skupił teraz z rynku z 2% by odrobić kurs, może to kiedys nastąpi jak PZU będzie chciało wyjść dużo wyżej. teraz pytanie -czy być jak PZU i trzymać do tych 14 zł może wyżej nawet za rok dwa.
  • Re: 2001 Acciona placila 14 PLN za Akcje MSW Autor: ~Wader [91.150.211.*]
    Obudź się chłopie i inni też ...miałem 40k i straciłem ładnych parę lat ..niewiele zarobiłem i na szczęście pozbyłem się tego dziadostwa, bo hiszpan nie chce żeby to rosło i tyle w temacie ..ale jeżeli jesteście tutaj żeby być dawcami kapitału to wasza sprawa ,.
  • Re: 2001 Acciona placila 14 PLN za Akcje MSW Autor: ~ELEKTRIM [37.47.233.*]
    Tobie się pokręciło kolego...masz link i dokładnie przeczytaj :⁠-⁠)

https://www.parkiet.com/komentarze/art22617561-acciona-zacheca-elektrim-do-odpowiedzi-na-wezwanie
  • Re: 2001 Acciona placila 14 PLN za Akcje MSW Autor: ~asad [37.225.40.*]
    Ale wtedy Mostostal Warszawa byl w lepszej kondycji i to było w 1999 roku, gdzi epotem Elektrim oddał taniej te akcje niż wezwanie. Potem było wezwanie po 4,50 i też nikt nie odpowiedział a akcje spadły jeszcze nizej -w granicy 3,50 -wiec tutaj to jest dziwne towarzystwo które jak samo zdecyduje to urośnie, ale komu tu zależeć ma-jak tu spekuły nie ma nigdy.
[x]
MOSTALWAR -1,12% 7,06 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.