• Kiedy Sobet-PDA będą notowane jako akcje Autor: ~daro [195.66.116.*]
    Kiedy Sobet-PDA będą notowane jako akcje, gdyż się za bardzo nie orientuje jak to z tym jest a doszukać się tej informacji też mi się nie udało.
  • Re: Kiedy Sobet-PDA będą notowane jako akcje Autor: ~Piotr [217.97.212.*]
    Kolego przecież SOBET -PDA jest notowany na giełdzie NewConnect od kilku dni i nie ma problemu z kupnem czy sprzedaża ich akcji. ja sam zainwestowałem już w nią i jestem przekonany, że w krótkim okresie czasu to dobra inwestycja. czytając wszystkie dane i prognozy ekonomiczne jest to spółka stabilna finansowo i cały czas się rozwijająca.Pozdrawiam.
  • Re: Kiedy Sobet-PDA będą notowane jako akcje Autor: ~daro [195.66.116.*]
    Wiem, że jest notowana od końca sierpnia bo sam mam ten papier tylko pytałem tak z ciekawośi jak to jest z tym PDA i akcjami. A co do samej spółki to myślę, że jest szansa coś zarobić a co z tego wyjdzie to się okaże.
  • Re: Kiedy Sobet-PDA będą notowane jako akcje Autor: ~Piotr [217.97.212.*]
    wyczytałem, że SOBET planuje wejście na GPW w 2010 roku, ciekawe plany.otrzymałem również newsletter , w którym mozna wyczytać, że spółka już przekroczyła zaplanowane przychody na cały rok 2009.

NOWE KONTRAKTY

W ostatnim okresie Spółka podpisała trzy umowy dotyczące projektu 2003/PL/16/P/PE/046 „Budowa, przebudowa i modernizacja systemu odprowadzania ścieków deszczowych na terenie Gminy Miasta Kędzierzyn-Koźle”. Na ich podstawie stała się wykonawcą odcinków VII, XV i XXV tego przedsięwzięcia. Wartość netto robót wynosi prawie 6 mln PLN.

Nowym wartym uwagi kontraktem jest również wykonanie kanalizacji deszczowej oraz przebudowa cieków wodnych przy nowo budowanej autostradzie A1 pomiędzy węzłami „Sośnica” i „Maciejów”. Zleceniodawcą jest spółka Polimex‑Mostostal S.A.

Wartość tych prac netto to ponad 10 mln PLN. Łączna wartość posiadanego przez Spółkę portfela zamówień na rok 2009 wynosi już ok. 60 mln PLN, wobec 36,2 mln PLN w roku 2008
[x]
SOBET 0,00% 0,01 2013-07-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.